WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

you_know_zo

Profile picture of you_know_zo
  • Member Since: May 12th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "When I log in wp-admin (dashboard) goes to error 404", on the site WordPress Support Forums:
    Little update... I have just tried to access another WordPress site of mine and it…

    4 years ago

  • Created a topic, When I log in wp-admin (dashboard) goes to error 404, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Changed site and blog URL - broken the site and can't get into the dashboard!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mac - that's what I thought... any idea how I can get to that…

    4 years ago

  • Created a topic, Changed site and blog URL - broken the site and can't get into the dashboard!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Error 403 - only on blog posts", on the site WordPress Support Forums:
    Ah yes - but I never used posts on my site before... I was worried…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Error 403 - only on blog posts", on the site WordPress Support Forums:
    Haha!! Fixed!! http://localhost/wordpress/archives/123 is the winner... this still gives my page names in the URL…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Error 403 - only on blog posts", on the site WordPress Support Forums:
    OK... using this: /index.php/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/ works... but then all my page names are localhost/wordpress/index.php/pagename - which…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Error 403 - only on blog posts", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah I knew it caused problems, but when I was using just pages, it worked…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Error 403 - only on blog posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi guys, thanks so much for replying. Esmi - thank you - you got it…

    5 years ago

  • Created a topic, Error 403 - only on blog posts, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "body_class() not passing W3C validation", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I'm using the default theme, I have just tweaked it a lot..! And I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "body_class() not passing W3C validation", on the site WordPress Support Forums:
    OK - I think I've sorted it out... It's a bit of a dirty fix…

    5 years ago

  • Posted a reply to "body_class() not passing W3C validation", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah - I did that, but it doesn't appear in the header code... The body…

    5 years ago

  • Posted a reply to "body_class() not passing W3C validation", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.skillsontoast.co.uk

    5 years ago

  • Created a topic, body_class() not passing W3C validation, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Really stuck with page ids...!!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello again :) OK - that worked, I got it to say that it was…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Really stuck with page ids...!!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello - you're a legend, thank you!! OK... I used that little code snippet and…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Really stuck with page ids...!!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi :) Thanks again... I tried all those things already though :( Sorry, I should…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Really stuck with page ids...!!", on the site WordPress Support Forums:
    Yep... it works for the home page, and the links page... <?php if(is_page('Home')) { get_sidebar();…

    5 years ago

  • Created a topic, Really stuck with page ids...!!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago