WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

yezzz

Profile picture of yezzz
  • Member Since: April 29th, 2013
  • Posted a reply to "3 pre-use questions (charging fees, securing images, fetch)", on the site WordPress Support Forums:
    1 - no it doesn't (unless the undocumented bwcards feature offers that). Wp-greet uses templates,…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "spam filters", on the site WordPress Support Forums:
    Wow... that mime stuff is all beyond me, so I cannot suggest anything, and I…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "spam filters", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hans, I'm doing great and I hope the same for you. And welcome back…

    3 weeks ago

  • Created a topic, spam filters, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Styling issues - download button not working, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Responsive styling", on the site WordPress Support Forums:
    Also, I've wrapped the preview and display template content in a .wp-greet-card div, allowing styling…

    2 months ago

  • Posted a reply to "re-activation bug?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm aware of that plugin, but thanks for replying. Still, the dev theme should fix…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Terms of Service thickbox styling & responsive", on the site WordPress Support Forums:
    Turns out that the z-index styling above was only working in firebug, but not when…

    2 months ago

  • Created a topic, Responsive styling, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "reduce scripts output", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing the following script src on non-card pages: http://example.com/wp-content/plugins/wp-greet/smilies_tinymce.js Maybe you removed one of…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Terms of Service thickbox styling & responsive", on the site WordPress Support Forums:
    Edit typo: problem with thickbox was #TB_window has a z-index lower than the z-index of…

    2 months ago

  • Created a topic, Terms of Service thickbox styling & responsive, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "reduce scripts output", on the site WordPress Support Forums:
    Ah I totally missed the update. Will have a look. thanks.

    2 months ago

  • Created a topic, fantastic plugin and well-supported, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, reduce scripts output, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Online card HTML mail text", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I meant the 'online card HTML mail text' box in the options. For the…

    2 months ago

  • Created a topic, Online card HTML mail text, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "great plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Or remove them using display:none

    4 months ago

  • Posted a reply to "great plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Make the break tags float: #llsearch br { float: left; }

    4 months ago

  • Posted a reply to "TinyMCE custom buttons gone with WP3.9 + some other bugs", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, will test it later... sent you an email yesterday with translation, css suggestions and…

    4 months ago

  • Posted a reply to "TinyMCE custom buttons gone with WP3.9 + some other bugs", on the site WordPress Support Forums:
    I should read what I write. Not sure you got the hint with the ampersand.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "TinyMCE custom buttons gone with WP3.9 + some other bugs", on the site WordPress Support Forums:
    Forget that last sentence. It's a very high z-index value in #TB_overlay that seems to…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fixed image width", on the site WordPress Support Forums:
    Welcome. If you remove the setting it will not put a width= to the html,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fixed image width", on the site WordPress Support Forums:
    Simply remove that setting. If you then want to set a maximum size for all…

    4 months ago

  • Posted a reply to "TinyMCE custom buttons gone with WP3.9 + some other bugs", on the site WordPress Support Forums:
    Will mail you soon with translation and stuff. In the meantime could you have a…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Installation worked fine but didn't send card", on the site WordPress Support Forums:
    What it does is send email on behalf of "sender email". Did you try putting…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Preview - back button message is partly lost", on the site WordPress Support Forums:
    I have been wondering about the yellow ones. There's duplicates because you used similar, but…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Installation worked fine but didn't send card", on the site WordPress Support Forums:
    I forgot to say you also need to enter the correct servername (and it's not…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Installation worked fine but didn't send card", on the site WordPress Support Forums:
    If you set smtp mail in wp greet options, then edit username and password of…

    4 months ago

  • Posted a reply to "TinyMCE custom buttons gone with WP3.9 + some other bugs", on the site WordPress Support Forums:
    * tinymce Up to WP 3.8.3 the buttons I have are: bold, italic, underline, quote,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Preview - back button message is partly lost", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed the missing translation too in another language, so it's not you. I think…

    4 months ago

  • Created a topic, TinyMCE custom buttons gone with WP3.9 + some other bugs, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Use upload image?", on the site WordPress Support Forums:
    That was me. Using nextgen 1.9.x and nextgen public uploader. If you want it, let…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail doesn't call form", on the site WordPress Support Forums:
    Make sure there are no other plugins lightboxes and such, as they may interfere. I've…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Multisite problems and solution", on the site WordPress Support Forums:
    @Marc: that gets rids of the fontawesome 404 messages with the gantry theme. Am I…

    6 months ago

  • Posted a reply to "re-activation bug?", on the site WordPress Support Forums:
    I now only have to switch theme and back to lose the top menu widget.…

    7 months ago

  • Posted a reply to "re-activation bug?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm surprised there's not even a response to such a serious bug. Perhaps I should…

    9 months ago

  • Posted a reply to "V3.7 not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    FANTASTIC.... it's working now in v3.9 :) I'm curious what the problem was? Anyway, thanks!!!

    9 months ago

  • Posted a reply to "V3.7 not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Hey you're welcome. Just giving back a little :-) Are you saying you found a…

    9 months ago

  • Posted a reply to "V3.7 not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hans, I tested v3.8 and unfortunately the problem is still there. Also tested on…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Upcoming Deals is Broke", on the site WordPress Support Forums:
    This is not a review, so why are you posting this in the review section…

    9 months ago

  • Posted a reply to "sidebar content displayed under content", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much :-) I'm sure the FAQ will be very useful for a…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Only show links of a categorie", on the site WordPress Support Forums:
    Well, one could say rtfm, but there isn't any. Did you get it working the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "sidebar content displayed under content", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that seems to work. Is that a plugin feature, or a wordpress feature? Note…

    9 months ago

  • Posted a reply to "V3.7 not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hans, Thank you. I sent the bug email using hotmail/outlook.com As for sending the…

    9 months ago

  • Created a topic, V3.7 not working properly, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Only show links of a categorie", on the site WordPress Support Forums:
    If you goto link categories settings of library 1, and disable Show Category Description. Then…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Only show links of a categorie", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, that gives me a little better understanding (that's no food ehhh). SO I guess…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Only show links of a categorie", on the site WordPress Support Forums:
    I've never tried that shortcode, but if procesbeschrijvingen is a category description then you can…

    10 months ago

  • Created a topic, re-activation bug?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago