WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Bill Dennen

Profile picture of Bill Dennen
  • Member Since: September 4th, 2007
  • Created a topic, Stripe Checkout, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Headers already sent error", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have a good explanation for it. But, exempting the URL from WP Super…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Headers already sent error", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. It's not the theme, since I still have the problem when switching themes. I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Headers already sent error", on the site WordPress Support Forums:
    FYI: I created a new site in our Multisite and switched to the TwentyEleven theme…

    1 year ago

  • Created a topic, Headers already sent error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Maybe a bug when using $protocol", on the site WordPress Support Forums:
    I see your other post, here: http://wordpress.org/support/topic/wp-super-cache-prune-problem-with-ssl-on?replies=1 I am having the same problems.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Maybe a bug when using $protocol", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for this workaround, lonelicloud. In the latest version of WP Super Cache, the line…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Garbage collector is not working", on the site WordPress Support Forums:
    Some more info: I turned on debugging and edited a page (/provost/staff/). Here is the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Garbage collector is not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing the same problem. Garbage Collector isn't working properly and expired pages are hanging…

    1 year ago

  • Posted a reply to "conflict with Use Google Libraries 1.5.2?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing a conflict, too, after upgrading.

    1 year ago

  • Created a topic, Subdirectory install and wp-admin for non-existent blogs, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Tag archive, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Conflicts with Featured Widget Amplified", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, yes. I'm showing only one in the widget, not two. Glad it works!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Conflicts with Featured Widget Amplified", on the site WordPress Support Forums:
    This is a convoluted solution (perhaps?), but it seems to work for me. add_action('gfwa_before_loop', 'bd_suppress_grid_loop'…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Conflicts with Featured Widget Amplified", on the site WordPress Support Forums:
    I would try this. 1) in the Grid Loop settings, turn it off everywhere. That…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Conflicts with Featured Widget Amplified", on the site WordPress Support Forums:
    cyndimarie, here's something that helped me: "You can use the genesis_grid_loop_section filter to customize exactly…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Conflicts with Featured Widget Amplified", on the site WordPress Support Forums:
    I've run into the same problem!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom fields in iCal feeds", on the site WordPress Support Forums:
    anmari, thanks so much for making changes and offering this add-on. I'll take a look.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Media Library Pictures", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing the same problem. Posts come over fine, but attachments (media files) do not.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrade brings missing aurgument error", on the site WordPress Support Forums:
    thanks nayajean!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrade brings missing aurgument error", on the site WordPress Support Forums:
    it's in /wp-content/plugins/jetpack/modules/custom-css/custom-css.php ! Edit this file and look for the line: static function editor_max_image_size(…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom service list?", on the site WordPress Support Forums:
    I agree with dvuksanovich. I don't care about the dropdown either. I'd like to configure…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom service list?", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom fields in iCal feeds", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Could an add-on allow for custom mappings? In this case, the key would be:…

    1 year ago

  • Created a topic, Custom fields in iCal feeds, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Possible to cache custom HTTP header?", on the site WordPress Support Forums:
    did you ever find a solution for this one? thanks.

    1 year ago

  • Created a topic, Facebook : You cannot access this page directly., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Themes won't install, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Adding HTML to the dat format", on the site WordPress Support Forums:
    (Obviously, I meant "date format!")

    2 years ago

  • Created a topic, Adding HTML to the dat format, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Twitter Widget Pro - Putting date and time above twitter message", on the site WordPress Support Forums:
    did you hack the plugin to do this?

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: External Videos] Automatically use Vimeo channel name as a tag or category, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Get the Image] Echo => False seems not to work (WP 3.4)", on the site WordPress Support Forums:
    In a previous version, I used code similar to this: get_the_image('echo=0'); or get_the_image('echo=false'); Now with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Get the Image] Echo => False seems not to work (WP 3.4)", on the site WordPress Support Forums:
    You might want to try: get_the_image(array('echo' => false )); that is, no quotes around false.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Get the Image] Echo => False seems not to work (WP 3.4)", on the site WordPress Support Forums:
    Just wanted to say that I am seeing similar behavior.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Genesis Slider] Mixed content when using https on the backend, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Mini Loops] error after update", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, trepmal.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Mini Loops] error after update", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Post Types Order] Problem with SSL backend", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for your help, that solved it.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Post Types Order] Problem with SSL backend, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: JSON API] Security Issues and Stolen Information?", on the site WordPress Support Forums:
    The problem is that I can code my theme so that author usernames are NOT…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: JSON API] Security Issues and Stolen Information?", on the site WordPress Support Forums:
    The JSON API exposes more data (author usernames come to mind). You may be hiding…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Sprite Generator for Thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe you could use Infinite Scroll? http://www.infinite-scroll.com/

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: JSON API] Security Issues and Stolen Information?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks hermanvandermaas. That helps, but if you use that URL anywhere in public, it's no…

    2 years ago

  • Posted a reply to "help with WP_Query orderby", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe part of the problem is that I am actually doing this outside of WordPress.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "wp_query orderby random not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. This isn't working for me either. Maybe part of the problem is that I…

    2 years ago

  • Created a topic, help with WP_Query orderby, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "wp_query orderby random not working", on the site WordPress Support Forums:
    For what it's worth, I am running into the same exact problem.

    2 years ago

  • Created a topic, getting list of users in all sites, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] question about garbage collection times, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago