WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

xmatter

Profile picture of xmatter
  • Member Since: April 22nd, 2010
  • Posted a reply to "Link Comment Count In Post Meta", on the site WordPress Support Forums:
    got it

    8 months ago

  • Created a topic, Link Comment Count In Post Meta, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, 502 Error With Cellular Data, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "iOS 6 on AT&T 502 Bad Gateway Error", on the site WordPress Support Forums:
    Apparently this is all an AT&T issue which they fail to recognize.

    11 months ago

  • Posted a reply to "General CSS Questions", on the site WordPress Support Forums:
    i have asked this question in a css forum, so topic will be closed.

    11 months ago

  • Posted a reply to "IIS7 vs WAMP", on the site WordPress Support Forums:
    I decided to continue on with WAMP, which is a much better choice over IIS.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Page Attributes "Template" Missing", on the site WordPress Support Forums:
    it was something with the theme, not sure what exactly.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Access Localhost Install via IE", on the site WordPress Support Forums:
    Had to do with WAMP services... yet again!

    11 months ago

  • Created a topic, 2 Subscribing Blogs Under 1 Site, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Default Custom Avatars", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the reply, but I dug into old posts and found on by @alchymyth…

    11 months ago

  • Created a topic, Default Custom Avatars, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Accidentally Published", on the site WordPress Support Forums:
    hmmm, you are obviously clicking UPDATE? can you post a link to your site? and…

    11 months ago

  • Posted a reply to "How To Center Youtube Video!?", on the site WordPress Support Forums:
    here is an iframe, try it <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/_2YKJZlob3o" frameborder="0" style="margin:0 auto" allowfullscreen></iframe>

    11 months ago

  • Posted a reply to "Display post from one category - Pagination", on the site WordPress Support Forums:
    I have used a page template for this: <?php /* Template Name: Single Category */…

    11 months ago

  • Posted a reply to "How To Center Youtube Video!?", on the site WordPress Support Forums:
    did you add a class like: <div style="margin:0 auto; width: VIDEO WIDTH">VIDEO LINK</div>

    11 months ago

  • Posted a reply to "Accidentally Published", on the site WordPress Support Forums:
    I open the post on the backend, click SCREEN OPTIONS up top, and check the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Internal Server error changed WordPress Address (URL) and Site Address (URL)", on the site WordPress Support Forums:
    You are welcome, enjoy your WordPressing!

    11 months ago

  • Posted a reply to "What is wrong with this code?", on the site WordPress Support Forums:
    the img scr is invalid syntax <img src="" colors-in-love-version-2-non-editable-web-ready-file.jpg?="" 03="" 2012="" uploads="" wp-content="" lifecoach101.com=""/> QUESTION…

    11 months ago

  • Posted a reply to "What is wrong with this code?", on the site WordPress Support Forums:
    the first img src is incorrect in code. do you need it?

    11 months ago

  • Posted a reply to "What is wrong with this code?", on the site WordPress Support Forums:
    on second thought, it appears teh site-logo div is not closed properly, looks like it…

    11 months ago

  • Posted a reply to "What is wrong with this code?", on the site WordPress Support Forums:
    you have 2 images, but after the second image, there is this: Text - "…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Not able to login to wordpress on a specific computer", on the site WordPress Support Forums:
    Same browser and version of browser the same on both laptops?

    11 months ago

  • Posted a reply to "Unable to get WP installed on Win2k3SP2, IIS 6", on the site WordPress Support Forums:
    There seems to be plenty of fixes for this file, just google it and find…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Weird Display Isues", on the site WordPress Support Forums:
    Well done! Thanks for teaching me something to look out for.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Not able to login to wordpress on a specific computer", on the site WordPress Support Forums:
    I would check with them and tell them what is going on. I know they…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Updating 3.6 installation error", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using a FREE hosting company?

    11 months ago

  • Posted a reply to "What is wrong with this code?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm… I assume you remove what you did from your live site because I cannot…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Weird Display Isues", on the site WordPress Support Forums:
    Lol. I have no idea, but glad you got it resolved. I will look further…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Weird Display Isues", on the site WordPress Support Forums:
    On the admin side, view the post through the TEXT editor, and see if anything…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Weird Display Isues", on the site WordPress Support Forums:
    Well it seems to text in question is coming from something related to Twitter

    11 months ago

  • Posted a reply to "size calendar", on the site WordPress Support Forums:
    You can remove the Calendar Widget to make it disappear from the sidebar.

    11 months ago

  • Posted a reply to "What is wrong with this code?", on the site WordPress Support Forums:
    Can you go into that particular page, delete the text that is there, click Update.…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Blank Pop-up window showing on front page of my blog", on the site WordPress Support Forums:
    that is not a normal popup window. It seems like a LightBox popup window. Do…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Internal Server error changed WordPress Address (URL) and Site Address (URL)", on the site WordPress Support Forums:
    do you have access to reset the permalinks?

    11 months ago

  • Posted a reply to "Image in Header", on the site WordPress Support Forums:
    usually the header image needs to be the exact size for which the theme states.…

    11 months ago

  • Posted a reply to ""Insert into post" and other buttons missing", on the site WordPress Support Forums:
    I came into this issue and the cause was the memory limit on the hosting…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Not able to login to wordpress on a specific computer", on the site WordPress Support Forums:
    Is this an internal site such an intranet and on a server, or external and…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Weird Display Isues", on the site WordPress Support Forums:
    where is this coming from? <body class="single single-post postid-43886 single-format-aside custom-background two-column right-sidebar" data-twttr-rendered="true"> The…

    11 months ago

  • Posted a reply to "What is wrong with this code?", on the site WordPress Support Forums:
    did you enter the images into the page? if so, are you on Visual or…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Access Localhost Install via IE", on the site WordPress Support Forums:
    the above was from WAMP Apache settings. This is from XAMPP Apache settings: <Directory />…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Access Localhost Install via IE", on the site WordPress Support Forums:
    i found this is httpd: # onlineoffline tag - don't remove Order Deny,Allow Deny from…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Access Localhost Install via IE", on the site WordPress Support Forums:
    I forgot to mention, only users within the network can access the intranet. So i…

    11 months ago

  • Created a topic, Access Localhost Install via IE, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, General CSS Questions, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, IIS7 vs WAMP, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "WP on IIS7 and Image Uploads", on the site WordPress Support Forums:
    it seems no images are working. This includes avatars. Even in the backend, after I…

    12 months ago

  • Created a topic, WP on IIS7 and Image Uploads, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    Not at my computer at the moment, but if I remember correctly, left click wamp…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    This had to do write the Apache rewrite_module. It's weird because I have used WP…

    12 months ago

  • Created a topic, WordPress on IIS7, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago