WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

xarquid

Profile picture of xarquid
  • Member Since: November 9th, 2004
  • Posted a reply to "Widget Drag and Drop doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    I am also running on Apache and am having the same issue. Most current version…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Unable to drag and drop Widgets", on the site WordPress Support Forums:
    I am also running on Apache and am having the same issue. Most current version…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Comments do not appear to be working (since upgrade to 1.5)", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help :)

    9 years ago

  • Posted a reply to "Comments do not appear to be working (since upgrade to 1.5)", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it. I just enabled the new default (kubrick anyways) and copied over my images...I…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Comments do not appear to be working (since upgrade to 1.5)", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, I disabled all of those features. Under OPTIONS/DISCUSSION I made sure: # An administrator…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Comments do not appear to be working (since upgrade to 1.5)", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.deadafterdark.com/xarquid/wordpress/ When going into a comment page it brings up the archived version of the…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Links displaying an extra ">" symbol (1.5 upgrade/kubrick)", on the site WordPress Support Forums:
    So just by deleting the above in my style.css file it should correct the problem?

    9 years ago

  • Posted a reply to "Links displaying an extra ">" symbol (1.5 upgrade/kubrick)", on the site WordPress Support Forums:
    The LINKS on my page (http://www.deadafterdark.com/xarquid/wordpress/) for some reason are displaying the ">" symbol after…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Kubrick on 1.2 -- Link Categories?", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I am a whacko too. Same code, same situation. Talking about the link categories…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Kubrick on 1.2 -- Link Categories?", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, and my categories worked in the last theme. I currently have two categories specified…

    9 years ago

  • Created a topic, Kubrick on 1.2 -- Link Categories?, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Created a topic, Tons of Posts from Internet Poker Sites, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago