WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

wpsuperhero

Profile picture of wpsuperhero
  • Member Since: June 20th, 2011
  • Posted a reply to "How can I change links' color", on the site WordPress Support Forums:
    brill Kumar answered before i could :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Logo moves when I am logged into WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Try bring the <div class="logo"> into the header div and align it right.Nice logo by…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upload feature doesn't work properly.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi are you certain it's not a permissions issue. Ro b[sig moderated as per the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Meta Data not appearing properly to spiders", on the site WordPress Support Forums:
    good question i had infact done a check on my site and it didn't come…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Changing Active Link Color", on the site WordPress Support Forums:
    quick tip for replacing this type of code: open the css file in dreamweaver, go…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Changing Active Link Color", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sam, Looks all good to me. Rob [signature moderated per forum rules]

    3 years ago

  • Posted a reply to "What And How To Change Post Title Font To This", on the site WordPress Support Forums:
    Should be the h1 tag if you change the font in the style.css look for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Table Reloaded] 'Missing' table after upgrade to V1.8", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Tobias, I though this was the case, that's ok. Cheers Rob

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Table Reloaded] 'Missing' table after upgrade to V1.8", on the site WordPress Support Forums:
    I have a different issue. Does anyone know if the tables plugin can do the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Changing Active Link Color", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sam just go to your theme folder and edit default style.css Look for a:active…

    3 years ago