WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

wothers

Profile picture of wothers
  • Member Since: May 14th, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, Blank, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "What about the pricing", on the site WordPress Support Forums:
    $9.95 a month http://www.formget.com/app/pricing The confusing bit is the Free Forever option. It states "300…

    9 months ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Brute Force redirection", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the help. Not sure about the cookie thing or whether or not I…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Brute Force redirection", on the site WordPress Support Forums:
    Too many links maybe? I'll try again... The instructions and video have shed no new…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Brute Force redirection", on the site WordPress Support Forums:
    Odd, I can't see my previous post when I use another browser where I'm not…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Brute Force redirection", on the site WordPress Support Forums:
    The instructions and video have shed no new light, it looks like I did everything…

    11 months ago

  • Created a topic, Brute Force redirection, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Does what is says on the tin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working for some time now", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin author keeps marking this as resolved and deletes my posts. I stopped using…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working for some time now", on the site WordPress Support Forums:
    After a month of Akismet filling up, NoSpamNX has not picked up a single spam…

    1 year ago

  • Created a topic, Used to work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Not working for some time now, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums:
    Trying to install locally and getting same message. Running Wamp, used correct username and password,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Where is my Plug-ins button?", on the site WordPress Support Forums:
    That explains it, thanks

    4 years ago

  • Created a topic, Where is my Plug-ins button?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago