WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Wonderful Wanderings

Profile picture of Wonderful Wanderings
  • Member Since: August 22nd, 2012
  • Created a topic, WordPress switches to visual editor by itself (and destroys my coding), on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Tag appearing twice, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Titles & Metas > Media warning box, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Why deactivated after update?", on the site WordPress Support Forums:
    Automatically via WordPress. It happened with another plugin I updated as well, but then with…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Feature request + question, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Why deactivated after update?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Buttons showing twice above post and not below post", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Maryanne, The problem disappeared by itself together with another problem I was having with…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Linkedin errors", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Maryanne, Thanks for the reply. It's working normally again, so I guess this is…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "WordPress adding divs and removing spaces", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for responding. I found a way to make it work using solely the…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Buttons showing twice above post and not below post, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, WordPress adding divs and removing spaces, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "HTML5 Validator Error", on the site WordPress Support Forums:
    Same validation errors for my blog

    3 weeks ago

  • Created a topic, Linkedin errors, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Lot of errors in w3c validator due to Shareaholics, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "WordPress keeps stripping my Mailchimp signup form", on the site WordPress Support Forums:
    Oh yes like that :D I meant something else. Nevermind:) No, no, I didn't add…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "WordPress keeps stripping my Mailchimp signup form", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I just noticed that sometimes when I update a page, the editor automatically switches…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "WordPress keeps stripping my Mailchimp signup form", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not trying to add any code. I can successfully add it and I have…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Plugin AGAIN not working - Want old one back", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Should it give any problems if I install this? By the way: ROP is…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "WordPress keeps stripping my Mailchimp signup form", on the site WordPress Support Forums:
    I'm just typing the code like I type everything else in the text editor for…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "WordPress keeps stripping my Mailchimp signup form", on the site WordPress Support Forums:
    The tex editor, not switching.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "WordPress keeps stripping my Mailchimp signup form", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not using a plugin. I added the coding myself. It also only happens on…

    4 weeks ago

  • Created a topic, WordPress keeps stripping my Mailchimp signup form, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Feature request", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Latest updated broke my blog navigation", on the site WordPress Support Forums:
    Any news on this? Is the solution offered here the way to go: https://github.com/websharks/quick-cache/issues/209 ?

    4 weeks ago

  • Created a topic, Plugin AGAIN not working - Want old one back, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Feature request, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Other plugin settings take me to revive old post?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest updated broke my blog navigation", on the site WordPress Support Forums:
    Hostgator, which is the same as Bluehost

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest updated broke my blog navigation", on the site WordPress Support Forums:
    Okay so I turned off all plugins one by one while leaving Quick Cache on…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Other plugin settings take me to revive old post?", on the site WordPress Support Forums:
    @codeinwp Member Ok I have a lightbox created in Optinmonster with test mode (thus, one…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Other plugin settings take me to revive old post?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still getting redirected to ROP settings when in Optinmonster. Version 6.7.9 Settings: Post content…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest updated broke my blog navigation", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I've asked Weaver and they think it's Quick Cache related. I told them that…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Other plugin settings take me to revive old post?", on the site WordPress Support Forums:
    This plugin has worked so well so long, and with the recent wave of updates…

    1 month ago

  • Created a topic, Other plugin settings take me to revive old post?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Suddenly a "Thank you" pop-up?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks you for the quick response. I've managed to disable it at the moment. Just…

    1 month ago

  • Created a topic, Suddenly a "Thank you" pop-up?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Latest updated broke my blog navigation", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for following this up. I have Weaver II Pro 2.1.10. So far I've…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Latest updated broke my blog navigation", on the site WordPress Support Forums:
    The page reloads like it does when it goes to a new page, but then…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Latest updated broke my blog navigation", on the site WordPress Support Forums:
    It's http://wonderfulwanderings.com I just tested on another computer and have the same problem. I hadn't…

    2 months ago

  • Posted a reply to "GZIP not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for checking!

    2 months ago

  • Created a topic, Latest updated broke my blog navigation, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "GZIP not working", on the site WordPress Support Forums:
    That's strange. I'd just replied here and the comment seems go. So, I've checked with…

    2 months ago

  • Created a topic, Some ads not showing anymore, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "".gd service is down due to some DOS attack"", on the site WordPress Support Forums:
    I'll do that, thanks

    2 months ago

  • Created a topic, ".gd service is down due to some DOS attack", on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "GZIP not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sure: http://wonderfulwanderings.com is my site's url and I used google's speed test as well as…

    2 months ago

  • Posted a reply to "UA Bounce Rate", on the site WordPress Support Forums:
    Apparently it was because I was running both the classic and the universal code at…

    2 months ago

  • Posted a reply to "UA Bounce Rate", on the site WordPress Support Forums:
    Correction: those were my average bounce rates I gave. They're actually 0 now:/

    2 months ago

  • Posted a reply to "UA Bounce Rate", on the site WordPress Support Forums:
    It went from about 79% to little over 17%. Quite a big change. My pageviews…

    2 months ago

  • Posted a reply to "UA Bounce Rate", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to jump in here, but I see this thread is still open: I'm having…

    2 months ago