WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

womanwithmanyhats

Profile picture of womanwithmanyhats
  • Member Since: January 11th, 2007
  • Posted a reply to "Is there any plugin that enlarges the HTML editing window?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I'll give that a try.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Erasing randomly where page jumps added", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, looking at it again...it's not stripping the formatting. It's stripping what's in between the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Erasing randomly where page jumps added", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, that helps a lot. It did work, and still does work sometimes. What I…

    5 years ago

  • Created a topic, Erasing randomly where page jumps added, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Is there any plugin that enlarges the HTML editing window?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Page content disappear when I update that page", on the site WordPress Support Forums:
    I posted the partial answer to this on a thread I started. For me, it…

    5 years ago

  • Posted a reply to "New post is autoerasing", on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out, to some extent, and posting here just for the record. For some…

    5 years ago

  • Posted a reply to "New post is autoerasing", on the site WordPress Support Forums:
    Tried that, and it's not working--now it won't even restore. And just since I posted…

    5 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Editor Wont Let me edit", on the site WordPress Support Forums:
    What exactly do you mean? It's not giving an area in which to edit?

    5 years ago

  • Posted a reply to "Page content disappear when I update that page", on the site WordPress Support Forums:
    That's exactly the problem I'm having, too.

    5 years ago

  • Created a topic, New post is autoerasing, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Mobile Edition plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using Wapple Architect as of yesterday, and it was dead simple. It doesn't currently…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Looking for a Reliable WP Ecommerce Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know exactly what you're selling, but I'm doing a subscription website. Your Members…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Trouble using any weblog software client", on the site WordPress Support Forums:
    Adding to this: I mean the wrong path in setting up Live Writer. I notice…

    5 years ago

  • Created a topic, Trouble using any weblog software client, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Replied to an idea, Import open office documents

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP e-Commerce] THIS PLUGIN IS BUGGY AS HELL", on the site WordPress Support Forums:
    I had this installed today and uninstalled it in favor of Your Member (for subscription…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Need plugin to handle recurring subscription payments", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, apparently there aren't any. All the plugin developers assume that if you're taking payments,…

    5 years ago

  • Posted a reply to "How do you remove the footer in Atahualpa?", on the site WordPress Support Forums:
    With the newest version of Atahualpa, I can't seem to find the file this info…

    5 years ago

  • Created a topic, Need plugin to handle recurring subscription payments, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "In Atahualpa, widgets show on site but are inactive in admin?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, sort of have it figured out. For some reason on Dashboard, I wasn't seeing…

    5 years ago

  • Posted a reply to "In Atahualpa, widgets show on site but are inactive in admin?", on the site WordPress Support Forums:
    It does have its own widget section, but it only lets you add new widgets…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Logo link broken in Atahualpa", on the site WordPress Support Forums:
    For some reason, resaving the logo in the design program under a different name and…

    5 years ago

  • Created a topic, Logo link broken in Atahualpa, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "In Atahualpa, widgets show on site but are inactive in admin?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, was in posts tagged with the theme Atahualpa, so I didn't know the question…

    5 years ago

  • Created a topic, In Atahualpa, widgets show on site but are inactive in admin?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Cant upload my Logo", on the site WordPress Support Forums:
    I'm running into the same problem here. I have a gorgeous, professionally-designed logo that doesn't…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Had to reset admin pass, now getting error message", on the site WordPress Support Forums:
    Well, oddly enough, that seems to have worked. Or whatever server-side thing was going on…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Had to reset admin pass, now getting error message", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I talked to my webhost's tech support, and they tell me I have to…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Had to reset admin pass, now getting error message", on the site WordPress Support Forums:
    I only went into phpMyadmin, in the database, into the user file as in the…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Had to reset admin pass, now getting error message", on the site WordPress Support Forums:
    Now my blog is completely inaccessible. Won't load at all. All I did was change…

    8 years ago

  • Created a topic, Had to reset admin pass, now getting error message, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Akismet doesn't show spam descriptions", on the site WordPress Support Forums:
    The only thing I see is "Akismet has caught 'x' spam." No controls to do…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Akismet doesn't show spam descriptions", on the site WordPress Support Forums:
    The only thing I see is "Akismet has caught 'x' spam." No controls to do…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Akismet doesn't show spam descriptions", on the site WordPress Support Forums:
    Right, that's where I'm seeing the number but no actual record so I can tell…

    8 years ago

  • Created a topic, Akismet doesn't show spam descriptions, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Akismet Count Increases ...", on the site WordPress Support Forums:
    I'll bump this because I'm having the same problem, and had it before I upgraded.…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a BUNCH, Spencer! Now my DB name isn't out there for the world to…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    I did email you? For some reason people keep finding my emails in their canned…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    It isn't there now, because I deleted it--but that was very late in the process.…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    Now I have deleted all of my plugins, except the two I know are current.…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    I deleted the cache plugin altogether, figuring it's easy enough to reupload if that was…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe another clue: I tried to activate Akismet first, and noticed it was still the…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I dropped the upgrade.php into my browser and it loaded, still with that message…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, I hadn't done anything yet. On first upgrading, I was getting a 500 error…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    There aren't any activated. I do, however, have wp-cache as a plugin (not activated). And…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    WOW! This is aggravating, but thanks for all your patience. Now my page is coming…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I'll give that a shot. I'm a pretty complete newbie at this. My first…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    Oops, I take that back. The backup file is in my content. I specifically did…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Getting internal server error after install", on the site WordPress Support Forums:
    Still getting the message. I checked to make sure they were there, and then noticed…

    8 years ago