WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

win58

Profile picture of win58
  • Member Since: November 25th, 2012
  • Posted a reply to "Error on activation", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ola, today's update did the trick, thanks. Now that I've had a chance to…

    2 months ago

  • Created a topic, Error on activation, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Text not visible, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Maintenance mode not working", on the site WordPress Support Forums:
    I had explained in the email what i was doing. I will follow up on…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Maintenance mode not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pippin, I emailed you from your website with the details. Thanks

    6 months ago

  • Posted a reply to "Maintenance mode not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the exact IP Tested in 2 other browsers. No joy.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Maintenance mode not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, not working for me either. 3.8.1 and genesis 2.02 New site install in progress,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Actually broken", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Any chance of posting your fix here or a link to the fix? Many…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Sitemap on auto won't populate", on the site WordPress Support Forums:
    3.4 seems to have resolved problem. Thanks

    9 months ago

  • Created a topic, Sitemap on auto won't populate, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to ""key4 in geo1" appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, you can try the WP clean Up plugin to clean and optimize the database…

    10 months ago

  • Posted a reply to ""key4 in geo1" appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm having the same sort of issue, where I used the keyword "Fashion" in…

    10 months ago

  • Posted a reply to "show/hide not working for me", on the site WordPress Support Forums:
    Hi John, thanks for prompt reply. Sorry but I'm not much with jscript :( Did…

    11 months ago

  • Posted a reply to "show/hide not working for me", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, super plugin. Just started changing from previous accordion and have same issues. Tested many…

    11 months ago

  • Posted a reply to "categories won't show", on the site WordPress Support Forums:
    :( I usually set that up on install and never look at it again! Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to "categories won't show", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Only options showing in menus are Pages, Links and Categories. Nothing relating to…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Update 2.015 Breaks Genesis site completely", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've updated to 2.0.16 my similar dev site on localhost with no issues including…

    11 months ago

  • Created a topic, Update 2.015 Breaks Genesis site completely, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Breaks on 3.6.2, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Custom field for links usage, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, hardcode display inline, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Unable to get it to work so far", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Matt, I'll try it and let you know. About the css, IMO, the developers…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to get it to work so far", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Matt, I was hoping you might have run into a previous. I tried on…

    1 year ago

  • Created a topic, Unable to get it to work so far, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cart % Discount Coupon not working", on the site WordPress Support Forums:
    I see you have a Themeforest theme and mixed in with a skeleton theme code.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cart % Discount Coupon not working", on the site WordPress Support Forums:
    What is the coupon code and for what amount?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cart % Discount Coupon not working", on the site WordPress Support Forums:
    That's pretty much all of it when it comes to coupons. If you were able…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cart % Discount Coupon not working", on the site WordPress Support Forums:
    Try making a coupon with just the Cart % Discount and use the # 10…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cart % Discount Coupon not working", on the site WordPress Support Forums:
    Woocommerce has been updated many times since this post and the coupon setup is a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Visits chart breaks out home page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi deconf, I would need to recreate and backtrack, but I believe the freeze issue…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Visits chart breaks out home page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, After getting some rest, I tackled it again and got it resolved. Great Plugin.…

    1 year ago

  • Created a topic, Visits chart breaks out home page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multiple galleries per page?", on the site WordPress Support Forums:
    I was so hoping!! :( Thanks

    1 year ago

  • Created a topic, Multiple galleries per page?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cart % Discount Coupon not working", on the site WordPress Support Forums:
    I should add that this is with a wootheme and woocommerce as the only plugin…

    1 year ago

  • Created a topic, Cart % Discount Coupon not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 3.5 issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Issue with 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cloudfront W3 breaks sites when activated", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tom, unfortunately I deleted it. Basically, to keep it short, I had several strikes…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cloudfront W3 breaks sites when activated", on the site WordPress Support Forums:
    Close request. Thanks

    2 years ago

  • Created a topic, Cloudfront W3 breaks sites when activated, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago