WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

willgoble

Profile picture of willgoble
  • Member Since: July 28th, 2011
  • Posted a reply to "Lost all images with URL change, updated urls didn't work...", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, figured it out, had not deleted older directory.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Lost all images with URL change, updated urls didn't work...", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm, in the page source, the main featured image of this page: http://www.wowinsync.org/?page_id=197 Still shows…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Lost all images with URL change, updated urls didn't work...", on the site WordPress Support Forums:
    So, any image that I uploaded and then added to a post or page is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Lost all images with URL change, updated urls didn't work...", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, but that's a theme image that seems like it IS displaying correctly. Perhaps I'm…

    2 years ago

  • Created a topic, Lost all images with URL change, updated urls didn't work..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Loaded a child css/theme, now missing content area graphic", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, you guys are real friendly here. Like I said, I asked there as well...I'm…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Loaded a child css/theme, now missing content area graphic", on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps, but asking for help is my only option. People can choose whether or not…

    2 years ago

  • Created a topic, Loaded a child css/theme, now missing content area graphic, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "moving site URL, previous version of site is not worpress", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, seems like it's worked!

    3 years ago

  • Created a topic, moving site URL, previous version of site is not worpress, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Tried to update URL and can't access site or admin", on the site WordPress Support Forums:
    I needed to u[date the wp-config file, the functions.php change didn't do it, because WP…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Tried to update URL and can't access site or admin", on the site WordPress Support Forums:
    I restored it, thanks for your patience!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Tried to update URL and can't access site or admin", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting this now, after I inserted the approriate code in the functions.php file and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Tried to update URL and can't access site or admin", on the site WordPress Support Forums:
    thank you, sorry, I didn't see it was a link.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Tried to update URL and can't access site or admin", on the site WordPress Support Forums:
    I can't get back to change the URLs back...can I do that through my hosting…

    3 years ago

  • Created a topic, Tried to update URL and can't access site or admin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Change main page title text color- no luck in CSS, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Header links (main menu) disabled, please help!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "gallery template in the "InStyle" theme", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the link: http://wowinsync.org/wp/our-programs/hands-for-hire-2/photos/

    3 years ago

  • Posted a reply to "gallery template in the "InStyle" theme", on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas?

    3 years ago

  • Created a topic, Unattach images, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, gallery template in the "InStyle" theme, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Line breaks...yea, I know", on the site WordPress Support Forums:
    the button function in the WYSIWYG toolbar, which can be used as a way to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Line breaks...yea, I know", on the site WordPress Support Forums:
    I see, it seems like with using buttons as links, it didn't work to insert…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Line breaks...yea, I know", on the site WordPress Support Forums:
    I swear to god I tried Does a certain heading have to be turned on?

    3 years ago

  • Created a topic, Line breaks...yea, I know, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago