WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mintfactory

Profile picture of mintfactory
  • Member Since: March 7th, 2011
  • Posted a reply to "Words disappeared in admin panel and on page", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly the same thing after update.

    5 months ago

  • Created a topic, WooCommerce 2.1.5 Update Please, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Constant warnings and errors, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "All pages not appearing since/deleted since update", on the site WordPress Support Forums:
    the same here

    6 months ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Plugin broken with WP 3.7.1", on the site WordPress Support Forums:
    When I test it with default 2013 theme and all plugins disabled I get things…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Plugin broken with WP 3.7.1", on the site WordPress Support Forums:
    I'll try to explain what is really happening there, so you guys can fix it…

    9 months ago

  • Created a topic, Plugin broken, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: JQuery Accordion Menu Widget] Customize open sections, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: JQuery Accordion Menu Widget] open the parent div if the page/post is active", on the site WordPress Support Forums:
    I'm after the same thing. I need some subsections to be open by default on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SimpleModal Login] Facebook Login in Wp Login", on the site WordPress Support Forums:
    I wanted to avoid Janrain because of their scrips loading rally slowly and having big…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SimpleModal Login] Facebook Login in Wp Login", on the site WordPress Support Forums:
    I would be interested too. For instance button from Simple Facebook Connect plugin

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Call to undefined function wpcf7_add_tag_generator", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Reverted back to 3.1.2 and can upload images to NEXTgen again but no…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Reveal IDs] Order by - function, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: EU Cookie Directive] Tick box and choice not recorded, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EU Cookie Directive] Other cookies?", on the site WordPress Support Forums:
    I agree. It would be much better plugin then.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Does not work", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't tested it with 2011 theme because I run my own theme. So it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Does not work", on the site WordPress Support Forums:
    Have you ticked 'Auto-lightbox image links' in plugin settings?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Does not work", on the site WordPress Support Forums:
    It works on WP 3.2.1 for me. Have you tried to click Uninstall Lightbox 2…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Fancy Gallery] donation request", on the site WordPress Support Forums:
    Poor guy... But I wish him all the best and want to say thanks for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Fancy Gallery] donation request", on the site WordPress Support Forums:
    Will test it as well and see which one does the job better. Thanks zatorifrank

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Fancy Gallery] donation request", on the site WordPress Support Forums:
    This is violation of open source idea and it becomes more and more annoying. Now…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] problem with the latest version, after upgrade (1h ago)", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for info and you excellent work Frank. Probably I'll be testing it this week…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] problem with the latest version, after upgrade (1h ago)", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry for confusion and thank you for correcting me Frank

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] problem with the latest version, after upgrade (1h ago)", on the site WordPress Support Forums:
    I've updated to v.1.7.16 and footer is showing OK on frontend but there is that…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] problem with the latest version, after upgrade (1h ago)", on the site WordPress Support Forums:
    The same here. Hiding admin footer hides website footer too. Apart from that I have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] problem with the latest version, after upgrade (1h ago)", on the site WordPress Support Forums:
    After initial test the updated 1.7.15 seems to be working fine on my WP 3.1…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] 1.7.15 not working in WP 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    After initial test the updated 1.7.15 seems to be working fine on my WP 3.1…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] 1.7.15 not working in WP 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Frank. I will be checking v1.7.15 from your link. Will be back with an…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Adminimize] 1.7.15 not working in WP 3.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] 1.7.14 doesn not work on WP 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Same here 3.1 + 1.7.14 not working

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] not working", on the site WordPress Support Forums:
    The same here. WP 3.1 Adminimize 1.7.14 BTW - Thanks for the plugin - Excellent…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] Not Working at all for me.", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. It was working fine but now changes to the settings have no effect…

    3 years ago