WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

vytaulla51

Profile picture of vytaulla51
  • Member Since: August 3rd, 2010
  • Posted a reply to "Custom styling", on the site WordPress Support Forums:
    Just what I needed! Many, many thanks!

    1 day ago

  • Created a topic, Custom styling, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Native video player responsive?, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Is the native WordPress video player responsive?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Anti-Virus features?", on the site WordPress Support Forums:
    Let me add more detail --I had a site that was hacked -- code for…

    2 months ago

  • Created a topic, Anti-Virus features?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Blog and CPT Title tags -- how show?", on the site WordPress Support Forums:
    When I say the on-page boxes, I mean the SEO Settings section from your plugin…

    3 months ago

  • Created a topic, Blog and CPT Title tags -- how show?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "NextGen not working with my custom theme - it used to!", on the site WordPress Support Forums:
    HELP?

    3 months ago

  • Posted a reply to "Popup appears at bottom of page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi: removed the old wppa stylesheet and problem was solved. Thanks!

    4 months ago

  • Created a topic, Remove Better WP code from htaccess?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Popup appears at bottom of page, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, NextGen not working with my custom theme - it used to!, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot log in - redirects to homepage", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have "hide back end" selected -- I was kicked out of the site…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot log in - redirects to homepage", on the site WordPress Support Forums:
    I have successfully updated on several sites, but one of them is having the same…

    4 months ago

  • Created a topic, Easy to style, clean and simple, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "PostTab 2.10.2 + WP3.8 - Not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Rodrigo: Yep! I enqueued jquery and tabs immediately worked! Now, to find out why…

    7 months ago

  • Posted a reply to "PostTab 2.10.2 + WP3.8 - Not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi: Same problem. I'm glad the plugin is updated -- it's always been a simple,…

    7 months ago

  • Created a topic, How restore site from backup?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Multiple sites combined - syntax for 301 redirects, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Great, Reliable, Comprehensive Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Just wanted to add that I updated the plugin today -- mostly my styles "transferred"…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Big empty space at top of form after update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike: I found an error in my functions.php that I removed and the space…

    10 months ago

  • Created a topic, Big empty space at top of form after update, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Great, Reliable, Comprehensive Plugin, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Since 3.6 get 2 home pages when using static page, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Great plugin!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Better WP Security, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "New albums not showing on front end", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for getting back to me!

    1 year ago

  • Posted a reply to "New albums not showing on front end", on the site WordPress Support Forums:
    Hi OpaJaap: The new albums that had been added did not have any photos loaded…

    1 year ago

  • Created a topic, Can't add graphics etc. to pages/posts with "Add Media" button, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, New albums not showing on front end, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "possible to add a Progress indicator?", on the site WordPress Support Forums:
    You have added the spinner! Many, many thanks!!

    1 year ago

  • Created a topic, Responsive?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Facebook plugins, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multiple content block dissapeared after update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi: I absolutely love this plugin but I'm experiencing loss of content too. On two…

    1 year ago

  • Created a topic, possible to add a Progress indicator?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How show entries alphabetically - custom post types, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Widgets page can't finish loading in admin", on the site WordPress Support Forums:
    Problems solved! Thank You for all your help!

    2 years ago

  • Created a topic, What means when a graphic generates 404s?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widgets page can't finish loading in admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Opajaap: I changed the debug to true, went through plugins, deactivated/reactivated them all and…

    2 years ago

  • Created a topic, What is status of Quick Cache?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widgets page can't finish loading in admin", on the site WordPress Support Forums:
    OK, when I disabled all the widgets the widgets page in admin DID load. But,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widgets page can't finish loading in admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I did have the site in the thread but not as a link -…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widgets page can't finish loading in admin", on the site WordPress Support Forums:
    I've updated to the 4.8.12 which didn't resolve this problem. But I also noticed that…

    2 years ago

  • Created a topic, Widgets page can't finish loading in admin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade causes admin widgets page to not fully load", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade causes admin widgets page to not fully load", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry - can you move this? Should I re-post? I thought I was in…

    2 years ago

  • Created a topic, Upgrade causes admin widgets page to not fully load, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Breadcrumb links - going backwards is tricky", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that did it! Terrific! Breadcrumbs working beautifully now. Thanks very much!

    2 years ago

  • Created a topic, Breadcrumb links - going backwards is tricky, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago