WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

vitorhugo

Profile picture of vitorhugo
  • Member Since: May 4th, 2008
  • Posted a reply to "Comments are temporarily unavailable?", on the site WordPress Support Forums:
    Well, bluehost replied. But… in between occurs the jetpack security issue. And they didn't respond…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Redirection is not working/", on the site WordPress Support Forums:
    Saw in another thread, but worked. Somebody told if you delete the log error, plugin…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Comments are temporarily unavailable?", on the site WordPress Support Forums:
    @richardmtl: I opened a ticket asking if they change something… I did try a "clean…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Comments are temporarily unavailable?", on the site WordPress Support Forums:
    I guess jetpack has the same issue with Bluehost as well… Even when I have…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Unable to Login after update to 4.02", on the site WordPress Support Forums:
    Ouch. Talked too early. Now, I was kicked out from Admin page for no reason.

    4 months ago

  • Created a topic, Automatic redirection?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Redirection is not working/", on the site WordPress Support Forums:
    Yeap. Since last wordpress update, plugin doesn't work very well. The old ones is ok,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Unable to Login after update to 4.02", on the site WordPress Support Forums:
    For me, the custom login page works… sort of. In the page appears the basic…

    4 months ago

  • Created a topic, Duplicate Comments and no URL to profile, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Tons of /undefined 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress: 3.5 I discovery the same issue today… by my research is some jscript going…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Does not work correctly with WP 3.5 beta", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress: 3.5 Yeap, something isn't working… Some sprites (admin) didn't work and I was getting…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] No Images in Sitemap after Update?", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress version: 3.4.1 WordPress SEO version: 1.2.6 Yeap! I'm getting the same issue. In the…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: ThreeWP Broadcast] Permalink and Double Posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "After Multisite ON: Feed/RSS stop working", on the site WordPress Support Forums:
    (...) so you'll have to bear with us if we ask you do things you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "After Multisite ON: Feed/RSS stop working", on the site WordPress Support Forums:
    @Ipstenu: I tried ~everything~. I thought the feed issue was big deal, until I noticed…

    2 years ago

  • Created a topic, After Multisite ON: Feed/RSS stop working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Home page links to stats in dashboard.", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. I tried everything esmi said, but no hope. However, for my main blog…

    4 years ago

  • Created a topic, How: Post list with image?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Pingback/Trackback stopped after WP 2.7, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Error in enabling Turbo - Related to Gears", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Prateek, I had the same problem, then I just found this article, followed the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Stats show the same data for my domain and subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    I'm the same issue here... But the funny thing it's in plugin's gaq sez: "Can…

    6 years ago