WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

VirginiaAllwood

Profile picture of VirginiaAllwood
  • Member Since: July 15th, 2013
  • Posted a reply to "Uploaded images not showing in media library or post", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Cravendale, last night, I un-ticked the box that says "Organize my uploads into month-…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded images not showing in media library or post", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, I've now reset the plugins twice via my 123 reg FTP but the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded images not showing in media library or post", on the site WordPress Support Forums:
    I will try this straight away and I'll keep you posted. Thanks a lot.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded images not showing in media library or post", on the site WordPress Support Forums:
    OK I will do tomorrow. One thing though, I had a anti-hotlink plugin installed before…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded images not showing in media library or post", on the site WordPress Support Forums:
    Considering I never had the issue before, would it be something they'd have activated recently?

    5 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded images not showing in media library or post", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, but where can I see that anti-hotlinking? Thanks

    5 months ago

  • Created a topic, Uploaded images not showing in media library or post, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. All my old pictures are fine, but since the 3.7.1…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem Uploading New Images to version 3.7.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi everyone, I'm having exactly the same issue. All new pics I try to upload…

    5 months ago