WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

violacase

Profile picture of violacase
  • Member Since: January 25th, 2010
  • Created a topic, Responsive Image Shortcode doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Flexvideo short code doesn't work for Vimeo", on the site WordPress Support Forums:
    Confirmed the above.

    3 months ago

  • Posted a reply to "White Screen when using shortcodes", on the site WordPress Support Forums:
    I just installed it on a CentOS server and all functions well. Can you be…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Broken after wordpress update to 3.9 :(", on the site WordPress Support Forums:
    That was fast indeed... Thanks!

    3 months ago

  • Posted a reply to "Broken after wordpress update to 3.9 :(", on the site WordPress Support Forums:
    Confirmed the above

    3 months ago

  • Created a topic, Concider namespacing your theme, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Very promising, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Settings Saved Bar, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't install Styles", on the site WordPress Support Forums:
    For others having this issue: This plugin is a huge file. Your hosting company could…

    4 months ago

  • Posted a reply to "@ Twenty Fourteen plugin doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Read this post. Maybe that can be of any help.

    5 months ago

  • Posted a reply to "@ Twenty Fourteen plugin doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi k201244, More people have issues with that. The following scenario worked in my case:…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Reset with Styles:TwentyFourteen", on the site WordPress Support Forums:
    I found the (silly) error in the code. In styles-admin.php, function delete-settings() it shows: $sql…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Cacheing issues", on the site WordPress Support Forums:
    FOLLOW UP!!! After uninstalling later I had the same problems. I uninstalled all my plugins…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Won't activate", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, @Paul Clark. I ran into the same problem. (Though without the debug notices) Perhaps…

    5 months ago

  • Created a topic, Cacheing issues, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Reset with Styles:TwentyFourteen, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Very nice indeed, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Not bad..., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Fine job, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Awesome plugin", on the site WordPress Support Forums:
    And so do I...

    5 months ago

  • Created a topic, Fine job, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Color pickers act abnormal, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Site is now unavailable", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Zulf, The issue here I think is just the redeclaration of the same class…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Debugger notice", on the site WordPress Support Forums:
    My last words Mika. It's very simple to reproduce, but please follow the steps I…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Debugger notice", on the site WordPress Support Forums:
    OK. With júst WP_DEBUG true: Look at this page on a test site

    5 months ago

  • Posted a reply to "Genericons not showing on Android", on the site WordPress Support Forums:
    Tested it with untouched TwentyTwelve on Samsung Galaxy Tab. All looks fine.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Debugger notice", on the site WordPress Support Forums:
    Gee... I'll reproduce the bug: In your plugin comment line 112 $genericon_rotate = 'genericon-rotate-normal'; Now…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Debugger notice", on the site WordPress Support Forums:
    Well, you can choose whatever setup you'd like. There are Chrome add-ons for PHP, independent…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Debugger notice", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi: The plugin has been updated and works fine now. This topic already was marked…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Debugger notice", on the site WordPress Support Forums:
    Mika, First things first: 1. Deactivate your plugin. 2. Deliberately put some errors in your…

    5 months ago

  • Created a topic, Needs refactoring, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Debugger notice", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mika, The site that showed the bug runs on PHP 5.3.3 Apache mode. Last…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Debugger notice", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I've noticed you defined the var genericon_rotate in the last update. Still it's odd…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Debugger notice", on the site WordPress Support Forums:
    Sure you don't run any cache services? Otherwise you really have to rethink your WordPress…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Debugger notice", on the site WordPress Support Forums:
    ;-)

    5 months ago

  • Posted a reply to "exclude tags", on the site WordPress Support Forums:
    Both Dge-06 and esmi thanks for your replies :-) I concider this topic as 'resolved'.

    5 months ago

  • Posted a reply to "exclude tags", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Esmi! You reacted on Dge-06 but not on me. It's me who posted the…

    5 months ago

  • Created a topic, Debugger notice, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Great job!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "ySlow message", on the site WordPress Support Forums:
    Hi CustomWPNinjas, Sorry for not responding a bit sooner. I'm very busy with other stuff…

    6 months ago

  • Created a topic, Serious developer, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Needs updating", on the site WordPress Support Forums:
    Well, that was fast :-) Looks good now. Nice plugin btw, I'll honnor you with…

    6 months ago

  • Created a topic, Needs updating, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Sorting Genericon stars column", on the site WordPress Support Forums:
    I found a rather simple roundabout to avoid the problem. Before the stars string I…

    6 months ago

  • Created a topic, Sorting Genericon stars column, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Simply great, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, exclude tags, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "emotions button not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Follow up. I found a solution. Adding this function to functions.php does the trick. add_filter(…

    6 months ago

  • Created a topic, emotions button not showing, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Great job!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago