WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

vimes1984

Profile picture of vimes1984
  • Created a topic, Multisite wordpress search loop and pagination?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Multisite wordpress search loop and pagination?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, widgets admin page and js inside widget..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Woocommerce purchase note?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, woocommerce retriving category name as div class?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, PHP/html form with mysql query (wordpress 3,5), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, WordPress groups plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Removing from only one menu item...", on the site WordPress Support Forums:
    custom walkers are part of the wordpress core and i also posed the question using…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Removing from only one menu item...", on the site WordPress Support Forums:
    Just a quick update if any body is wanting to do this it can be…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Removing from only one menu item...", on the site WordPress Support Forums:
    I realize this Esmi, I've been using wordpress for a number of years now. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Removing from only one menu item...", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Andrew, telling me that hypothetical situations are difficult to comprehend doesn't really help me…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Removing from only one menu item...", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Esmi, first of thank you for the prompt response, your right the customer is…

    2 years ago

  • Created a topic, Removing from only one menu item..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "The last image won't be displayed when set "Image Link" リンクを設定するとæœ", on the site WordPress Support Forums:
    do you have this on git hub so i can fork it??

    2 years ago

  • Posted a reply to "The last image won't be displayed when set "Image Link" リンクを設定するとæœ", on the site WordPress Support Forums:
    more pause on hover rather than fade...

    2 years ago

  • Posted a reply to "The last image won't be displayed when set "Image Link" リンクを設定するとæœ", on the site WordPress Support Forums:
    Worked for me!!!! Thanks again Mathew,also I have a quick question can i enable on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "The last image won't be displayed when set "Image Link" リンクを設定するとæœ", on the site WordPress Support Forums:
    When you update i'll check to make sure it's working no worries, i just don't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "The last image won't be displayed when set "Image Link" リンクを設定するとæœ", on the site WordPress Support Forums:
    you seem to have left out the first "r" in wrapper:P in the source code…

    2 years ago

  • Posted a reply to "The last image won't be displayed when set "Image Link" リンクを設定するとæœ", on the site WordPress Support Forums:
    nope :(

    2 years ago

  • Posted a reply to "The last image won't be displayed when set "Image Link" リンクを設定するとæœ", on the site WordPress Support Forums:
    Done :D this is the fourth slider plugin i try:( I'm running woothemes and wordpress…

    2 years ago

  • Posted a reply to "The last image won't be displayed when set "Image Link" リンクを設定するとæœ", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the exact same error:S checked the dom and no errors found related to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Remove thick line on footer?", on the site WordPress Support Forums:
    I think it's being added either from your functions.php line 1971 border-top:solid 1px %c_border%; or…

    2 years ago

  • Created a topic, HELP!!!!!!!!!!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] cookie set to manual but still modal still showing site wide.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm definetly buying the book!!!!

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] cookie set to manual but still modal still showing site wide.", on the site WordPress Support Forums:
    You where right i should have read the manual i had seen that thread just…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] cookie set to manual but still modal still showing site wide.", on the site WordPress Support Forums:
    got it thank you:D:D:D:D:D

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] cookie set to manual but still modal still showing site wide.", on the site WordPress Support Forums:
    and heres the onlick div i'm using: <div onclick="openDialog()" ></div> it should be a applied…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] cookie set to manual but still modal still showing site wide.", on the site WordPress Support Forums:
    I did read the manual i'm sorry for posting the wrong code i was trying…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] cookie set to manual but still modal still showing site wide.", on the site WordPress Support Forums:
    I don't mean to pressuer you just giving you as much info as i can,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] cookie set to manual but still modal still showing site wide.", on the site WordPress Support Forums:
    hey no probs yannick thank you for responding. I await your help with open arms…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Modal Dialog] cookie set to manual but still modal still showing site wide., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Blog Creation Error

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Blog Creation Error

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Blog Creation Error

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Blog Creation Error

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Blog Creation Error

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Blog Creation Error

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Problems when creating new blogs

    5 years ago