WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

vikashautar

Profile picture of vikashautar
  • Member Since: January 22nd, 2013
  • Posted a reply to "Plugin eating up disk space", on the site WordPress Support Forums:
    I just emptied all caches and all the disk usage is still there. It seems…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin eating up disk space", on the site WordPress Support Forums:
    I am running the latest version Version 0.9.2.7 I'll try your suggestions above. Funnily enough…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin eating up disk space", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your explanation. I just wanted to check that the usage isn't anything crazy.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin eating up disk space", on the site WordPress Support Forums:
    I've got 1mb all installations and content take up about 60mb (3 subsites). I didn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin eating up disk space", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, everytime it suggests me to

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin eating up disk space, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to install on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Frederick! I actually cleared my htaccess and your plugin was smart enough to add…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to install on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Ha! I didn't notice the plugin got updated in the few days I was working…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to install on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Keith! It is a bit confusing though, cause I keep on reading that the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to install on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Keith, Thanks for your reply. I have activated the plugin on the main site…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not working", on the site WordPress Support Forums:
    No idea what they did. Just ask your host, they should be able to figure…

    2 years ago

  • Created a topic, Slow site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to install on Multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not working", on the site WordPress Support Forums:
    The host managed to fix it for me. Thanks for an awesome plugin Ron!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not mapping", on the site WordPress Support Forums:
    I was probably using 3.3 or 3.4. I actually put the code in the .htaccess…

    2 years ago

  • Created a topic, Images not mapping, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Images not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago