WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

vfran

Profile picture of vfran
  • Member Since: April 29th, 2012
  • Posted a reply to "How to center (using shortcode)", on the site WordPress Support Forums:
    No it never worked and it still doesn't work to align forms in center in…

    5 months ago

  • Created a topic, Google Webmaster errors persist, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Duda is absurd, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Google Chrome error", on the site WordPress Support Forums:
    Ulrich, did it work on your end when you tried it?

    8 months ago

  • Posted a reply to "Google Chrome error", on the site WordPress Support Forums:
    Yes its on

    8 months ago

  • Posted a reply to "Google Chrome error", on the site WordPress Support Forums:
    http://project.viridum.com/test-post/

    8 months ago

  • Posted a reply to "Google Chrome error", on the site WordPress Support Forums:
    I have a problem with playing videos in Chrome web browser. Controls are no showing…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Remove Embed Icon", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome.. Love the plugin and very well coded.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Remove Embed Icon", on the site WordPress Support Forums:
    Bingo! Now it works.. Was driving me nuts :=) Thanks Is it not possible that…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Remove Embed Icon", on the site WordPress Support Forums:
    I have inserted this: .fp-embed { display: none } in my theme's style.css but it…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Remove Embed Icon", on the site WordPress Support Forums:
    Can you be more specific on how to remove the embed function '<>' in the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Great simple plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Meg, you rock

    11 months ago

  • Created a topic, Great simple plugin, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "PHP error when using Add New Plugin function", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot! I was just about to consider a reinstall.. It's good now..

    2 years ago

  • Posted a reply to "PHP error when using Add New Plugin function", on the site WordPress Support Forums:
    Got the same problem.. I tried deactivating all plugins one by one and even delete…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Contact Forms] IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    Got the same thing, plus Style don't work at all when displaying in IE9. All…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Contact Forms] Won't submit in IE other browsers fine", on the site WordPress Support Forums:
    Got the same thing, plus Style don't work at all when displaying in IE9. All…

    2 years ago