WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ventrilqstman

Profile picture of ventrilqstman
  • Member Since: February 28th, 2007
  • Posted a reply to "Another Failure of the Visual Editor in 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Naa, I'll find help from others. You have deleted the posts of others trying to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Another Failure of the Visual Editor in 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    RE my site: The domain is seimeffects.com, but unless you mod your local hosts file…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Another Failure of the Visual Editor in 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    PSS: I did run debugger and there are loads of items. Probably hundreds, mostly warnings…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Another Failure of the Visual Editor in 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    PS: I also did try adding script debug in wp-config. Is did not effect the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Another Failure of the Visual Editor in 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Samuel Wood you pretty much make my point. I have NOT yet done everything possible.…

    2 years ago

  • Created a topic, Another Failure of the Visual Editor in 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working After Auto Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    What's odd is a literally have another install with the same plugins, settings etc and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working After Auto Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    WPyogi please focus on the problem. I posted similarly on two threads to share with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working After Auto Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. No Visual Editor in 3.5.Works on some of my other 3.5 installs,…

    2 years ago

  • Created a topic, Google+ Share Flyout Broken in 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Wonderm00n's Simple Facebook Open Graph Meta Tags] Titles Broken", on the site WordPress Support Forums:
    OK I updated to 0.3.3. I can confirm that OG:Title can now be disabled. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Wonderm00n's Simple Facebook Open Graph Meta Tags] Titles Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for a great plugin wonderm00n. I'll watch for the update. As for Plat SEO.…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Wonderm00n's Simple Facebook Open Graph Meta Tags] Titles Broken, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Importer] Fail: import all images", on the site WordPress Support Forums:
    I have been using and moving WP sites for years and the import images option…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Importer] Not work upload images", on the site WordPress Support Forums:
    I have been using and moving WP sites for years and the import images option…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4 Broke the Admin Dashboard. Ideas?", on the site WordPress Support Forums:
    On the KW issue. Things mostly work after the JQ update. But for some reason…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4 Broke the Admin Dashboard. Ideas?", on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant hifidesign. You nailed it. I found what seemed to be the right file called…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4 Broke the Admin Dashboard. Ideas?", on the site WordPress Support Forums:
    @hifidesign something up. Mine is also an old version of K2. To make my post…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4 Broke the Admin Dashboard. Ideas?", on the site WordPress Support Forums:
    Page is coming right up. Didn't take it down. I overwrote the existing wp-admin and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4 Broke the Admin Dashboard. Ideas?", on the site WordPress Support Forums:
    The file DIR is actually http://prophotoshow.net/blog. http://www.prophotoshow.net/blog/wp-includes/js/tinymce/wp-tinymce.php is in there. The HTML errors are something…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4 Broke the Admin Dashboard. Ideas?", on the site WordPress Support Forums:
    OK using the console in Firebug I was able to get this when mousing over…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4 Broke the Admin Dashboard. Ideas?", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried replacing includes. Still no go. I do have Firebug, but not that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4 Broke the Admin Dashboard. Ideas?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for pitching in. Sadly no love. The dashboard is still broken. It says I'm…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4 Broke the Admin Dashboard. Ideas?", on the site WordPress Support Forums:
    OK I've been hunting through every thread I can find. I again tried disabling ALL…

    2 years ago

  • Created a topic, WP 3.4 Broke the Admin Dashboard. Ideas?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "3.4 broke my dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. I've updated to 3.4 an it totally busted the admin panel. Flyouts on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Static Home Page Breaks Blog", on the site WordPress Support Forums:
    There seems to be few answers on this. Is there a way to submit it…

    2 years ago

  • Created a topic, Static Home Page Breaks Blog, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Why Do Permalinks Need to End With %postname% ?", on the site WordPress Support Forums:
    Makes sense. It just seemed as if it was made an important issue in the…

    3 years ago

  • Created a topic, Why Do Permalinks Need to End With %postname% ?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Older Entries/Archive Pages Not Working when Posts Page is Used.", on the site WordPress Support Forums:
    And another update. It started working on the other site as well. Apparently that permalink…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Older Entries/Archive Pages Not Working when Posts Page is Used.", on the site WordPress Support Forums:
    I've made a little progress. On my other site having the same issue (f164.com) I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Older Entries/Archive Pages Not Working when Posts Page is Used.", on the site WordPress Support Forums:
    Still no simple solutions to what is looking like a bug in WP. I have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Older Entries/Archive Pages Not Working when Posts Page is Used.", on the site WordPress Support Forums:
    Really, no answers on this? Archives are such basic functionality. That they don't work with…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Older Entries/Archive Pages Not Working when Posts Page is Used.", on the site WordPress Support Forums:
    Good catch on the URL's as this sire does have a redirect. But I don't…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Older Entries/Archive Pages Not Working when Posts Page is Used.", on the site WordPress Support Forums:
    Not the original TwentyTen theme. But the function works exactly the same if I set…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Older Entries/Archive Pages Not Working when Posts Page is Used.", on the site WordPress Support Forums:
    That is a TwentyTen based theme. I designed the child myself. I have tried turning…

    3 years ago

  • Created a topic, Older Entries/Archive Pages Not Working when Posts Page is Used., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook AWD All in one] No page like bitton, no image fix.", on the site WordPress Support Forums:
    It's essential to me. Evert post or page has a like button at the top…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook AWD All in one] No page like bitton, no image fix.", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to hear that. A global like button is an essential feature. Have to use…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook AWD All in one] No page like bitton, no image fix., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: File Gallery] Problem With Captions and Titles", on the site WordPress Support Forums:
    Odd. I am using AskApache Crazy Cache and Quick Cache. Though inserting via the media…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: VideoJS Pro] Issues, No centering", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, I'll watch for it. This looks like it has a lot of potential.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: VideoJS Pro] Issues, No centering, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: File Gallery] Problem With Captions and Titles", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Aesqe, thanks for the response. These are not copies however, but original uploads images…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] NextGen is a mess. Is there anything better?", on the site WordPress Support Forums:
    Just to be clear, I'm not slamming the dev personally. I fully understand that most…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: ProPlayer] Tips to center the video player", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again for this tip. Worked great. Hopefully the dev fixes this bug in the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: ProPlayer] Tips to center the video player", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the info. I may have to try this becuase if I can't center…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: File Gallery] Problem With Captions and Titles, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Replied to an idea, Fix the [caption] system to allow links inside captions.

    4 years ago