WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Vann Digital Networks

Profile picture of Vann Digital Networks
  • Member Since: August 9th, 2010
  • North Carolina/Worldwide
  • vanndigital.com
  • Digital Media Network at Vann Digital Networks
  • Find me on:

Bio/Description

Vann Digital Networks is a 360ยบ digital media network focused on underground hip-hop culture & urban media.

  • Created a topic, Can't Find Plugin In Admin Menu!!!, on the site WordPress Support Forums

    8 hours ago

  • Created a topic, Plugin No Longer Deletes Unused Tags For Custom Post Types!!!, on the site WordPress Support Forums

    12 hours ago

  • Created a topic, Plugin Times Out (504 Error)!!!, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "Custom Post Types???", on the site WordPress Support Forums:
    @pep.vn well thats good to know...how quick can it be done???

    7 days ago

  • Created a topic, So Far So Good..., on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Custom Post Types???, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Suggestion: Swerve For Updates!!!", on the site WordPress Support Forums:
    @Matt Watson Appreciate you considering my suggestion...

    1 month ago

  • Created a topic, Suggestion: Swerve For Updates!!!, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Non-Adsense Ads???", on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy Herve Appreciate you answering my question...

    2 months ago

  • Created a topic, Non-Adsense Ads???, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Suggestion: Delete Unused Tags For Custom Post Types!!!", on the site WordPress Support Forums:
    @John Inglessis glad you told him because i aint know where to start so thanks!!!…

    2 months ago

  • Created a topic, Suggestion: Delete Unused Tags For Custom Post Types!!!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to ""What the File" does not appear", on the site WordPress Support Forums:
    Yea I dont see "What The File" either & Im... Logged in as an Administrator.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error in sitemap-posttype-page.xml", on the site WordPress Support Forums:
    @RavanH thats because we dont use that feed. this the feed we use... http://www.vanndigital.com/portfolio_category/channels/feed but…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error in sitemap-posttype-page.xml", on the site WordPress Support Forums:
    @RavanH i got 6486 (including the 1s on the homepage) posts published. so what that…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error in sitemap-posttype-page.xml", on the site WordPress Support Forums:
    @RavanH - that seems to work for right now. is the sitemap supposed to redirect…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Error in sitemap-posttype-page.xml", on the site WordPress Support Forums:
    Yea we're getting this error as well... http://s817.photobucket.com/user/youngraleigh/media/Work%20Photos/SitemapParsingErrorScreenshot20140710PhotoArtwork_zpsdd84b3bf.png.html?sort=3&o=0

    2 months ago

  • Created a topic, WordPress.com Stats via Jetpack Stopped Working!!!, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Audio Embed Shortcode Not Working!!!", on the site WordPress Support Forums:
    @Brandon Kraft dont have to because i found out it was something else keeping the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Audio Embed Shortcode Not Working!!!", on the site WordPress Support Forums:
    @Brandon Kraft you can find the audio player on this page... http://www.vanndigital.com/portfolio_tag/vanndigi-radio

    4 months ago

  • Posted a reply to "Audio Embed Shortcode Not Working!!!", on the site WordPress Support Forums:
    @Brandon Kraft It seems to work for right now...But here go the link http://www.vanndigital.com/

    4 months ago

  • Created a topic, Audio Embed Shortcode Not Working!!!, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "From The Home Page...", on the site WordPress Support Forums:
    @Devin Price we found another problem... Conflict between the theme & this plugin https://wordpress.org/plugins/rs-head-cleaner/ What…

    4 months ago

  • Posted a reply to "From The Home Page...", on the site WordPress Support Forums:
    @Devin Price We believe we found it... Conflict between the theme & this plugin https://wordpress.org/plugins/all-in-one-seo-pack/

    4 months ago

  • Posted a reply to "From The Home Page...", on the site WordPress Support Forums:
    @Devin Price we done tried that 1 time before. but we can try again to…

    4 months ago

  • Posted a reply to "From The Home Page...", on the site WordPress Support Forums:
    Now even after we updated our theme from 2.2. to 2.3, we still having the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "From The Home Page...", on the site WordPress Support Forums:
    @Devin Price We don't have the plugin installed at all...

    4 months ago

  • Posted a reply to "From The Home Page...", on the site WordPress Support Forums:
    Now not only we can't turn pages from the home page, now the navigation background…

    5 months ago

  • Created a topic, From The Home Page..., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Website Issues After 3.9 Upgrade!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Just tried them 3 steps about 3-4 times & nothing happened...

    5 months ago

  • Posted a reply to "Website Issues After 3.9 Upgrade!!!", on the site WordPress Support Forums:
    and I just tried that too & nothing happened...

    5 months ago

  • Posted a reply to "Website Issues After 3.9 Upgrade!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Well my website run on custom posts only so would this affect the posts I…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Website Issues After 3.9 Upgrade!!!", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.vanndigital.com/

    5 months ago

  • Posted a reply to "Website Issues After 3.9 Upgrade!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Done tried all that but nothing happened...

    5 months ago

  • Created a topic, Website Issues After 3.9 Upgrade!!!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "WordPress hangs on Update post/page - nginx proxying to apache", on the site WordPress Support Forums:
    Don't know if this my issue but Im dealing with a similar problem where every…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Portfolio Taxonomies Disappeared In Portfolio Editor!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind they're back now!!!

    5 months ago

  • Created a topic, Taxonomies Missing From Editor!!!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Portfolio Taxonomies Disappeared In Portfolio Editor!!!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Google Ain't Crawling Ratings!!!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "AIO Webmaster Replaced My Custom Posts Tab!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Adding screencaps to give you a good idea whats happening here: Before: http://s817.photobucket.com/user/youngraleigh/media/Work%20Photos/AIOWebmasterIssueBeforeScreencap20140418_zps4c725817.png.html?sort=3&o=1 After: http://s817.photobucket.com/user/youngraleigh/media/Work%20Photos/AIOWebmasterIssueAfterScreencap20140418_zps2f92af3c.png.html?sort=3&o=1

    5 months ago

  • Created a topic, AIO Webmaster Replaced My Custom Posts Tab!!!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Playlists???", on the site WordPress Support Forums:
    We see it now. We just aint see it earlier. Appreciate that!!!

    5 months ago

  • Created a topic, Playlists???, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Solutions Have A Price Now???, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Jetpack Wont Embed YouTube Playlists After Update!!!", on the site WordPress Support Forums:
    @Jeremy yea it started working sometime last night & no I didnt solve it myself.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Jetpack Wont Embed YouTube Playlists After Update!!!", on the site WordPress Support Forums:
    For the homepage we used this code: <center><iframe width="820" height="395" src="//www.youtube-nocookie.com/embed/videoseries?list=PLE3B1FA1F98244FDE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></center> For this…

    10 months ago

  • Created a topic, Jetpack Wont Embed YouTube Playlists After Update!!!, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Good Plugin!!!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Portfolio Search Comes Up Blank After Upgrade!!!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago