WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

vampired

Profile picture of vampired
  • Member Since: September 9th, 2008
  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using Linode running: nginx 1.2.7 php5-fpm 5.3.24-1 curl 7.21

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I upgraded to 3.7 on all our sites. No errors, everything "looks" like it…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    I replaced my config and used your config, just renamed wordpress.vcl to be default vcl…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    I posted my config on pastebin in the comment above that. Here it is: http://pastebin.com/JcjgWRyE…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not Varnish expert, but yes that's my default.vcl. I used a published example that…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    Running the latest version of 3.x. For some reason when I do it curl -X…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I got somewhere! I'm not sure what your plugin is doing, but I'm guessing…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    I removed the define parameter (while CloudFlare is still disabled for this test site). I…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    When I keep the configuration with CloudFlare disabled, curl -X PURGE http://www.hostname.com from the server's…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    I posted that on ServerFault earlier. I turned off CloudFlare and flushed DNS. I pinged…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, if I do http://direct.hostname.com or http://iP but it only purges content that I visit…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    Right, but if you purge somehostname/somepage it is not the same content as someip/somepage. Varnish…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    If I use direct.hostname.com it will "successfully issue a purge command to my varnish rather…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    Varnish and nginx are on the same box as I mentioned earlier. Varnish is running…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm doing hostname (since there are multiple virtual hosts on the machine, so doing IP…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    If I do a curl -X PURGE IP it works fine, I get a 200…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    I tried using the public IP and 127.0.0.1. (restarting varnish after changing it). Neither will…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    I suspected that was the case, but I wasn't sure. I have tried with the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge w/ Cloudflare not working", on the site WordPress Support Forums:
    100% sure. Nginx & Varnish are both on the same box, Varnish is port 80…

    9 months ago

  • Created a topic, Purge w/ Cloudflare not working, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, W3TC not creating index.php static file, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Object cache preventing activation/deactivation plugins, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Smush.it] Wrong Folder", on the site WordPress Support Forums:
    Thought something looked weird but I tried it anyway. I made the new change, still…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Smush.it] Wrong Folder", on the site WordPress Support Forums:
    1) Tried it, didn't solve the problem. Errror changed from: To: /srv/www/example.com/public/wp-content/uploads//var/www/vhosts/example.com/httpdocs/wp-content/uploads/2008/08/8-10-2008-11-21-17-pm.png /srv/www/example.com/public/wp-content/uploads/varwwwvhostsexample.comhttpdocswp-contentuploads2008088-10-2008-11-49-24-pm.png 2) No…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Smush.it] Wrong Folder", on the site WordPress Support Forums:
    server { listen 8080; server_name example.com *.example.com; root /srv/www/example.com/public; access_log /srv/www/example.com/log/access.log; error_log /srv/www/example.com/log/error.log; include wordpress.conf;…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bulk WP Smush.it - help", on the site WordPress Support Forums:
    Now it goes for about 3-4 minutes, and I get a message from CloudFlare the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bulk WP Smush.it - help", on the site WordPress Support Forums:
    That might have done it, I just changed it to 6000s (was not specified in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bulk WP Smush.it - help", on the site WordPress Support Forums:
    I am running varnish on port 80. Nginx is running on 8080, but is not…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Smush.it] Wrong Folder", on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas on this? It seems like only older posts have this problem, new uploads…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bulk WP Smush.it - help", on the site WordPress Support Forums:
    I've had this problem as well. Since I am running Varnish, I get a "guru…

    2 years ago

  • Created a topic, Bulk Crop Images Plugin Needed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Installing littlutils", on the site WordPress Support Forums:
    I tried installing on Debian, but it will not install the opt-jpg opt-gif opt-png files…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Smush.it] Wrong Folder, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: FancyBox for WordPress] Fancybox & nginx, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google XML Sitemaps] Beta, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, svn plugins, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, svn & akismet, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache & APC", on the site WordPress Support Forums:
    I already verified Zend is not installed (I previously converted every Zend script to IonCube…

    4 years ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache & APC", on the site WordPress Support Forums:
    I forgot to mention, I already did check this.

    4 years ago

  • Created a topic, W3 Total Cache & APC, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Gallery Plug-in, Please help find one", on the site WordPress Support Forums:
    Any suggestions? I really hate how WordPress handles images in galleries now, it is so…

    4 years ago

  • Created a topic, Gallery Plug-in, Please help find one, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Audio Player on CDn, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Pull WP content to php pages", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I didn't know what keywords to use to find out how to do it,…

    4 years ago

  • Created a topic, Pull WP content to php pages, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multiple WordPress, eAccelerator, W3 total cache on VPS", on the site WordPress Support Forums:
    I tried using APC and got blank pages, after a quick google search I found…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multiple WordPress, eAccelerator, W3 total cache on VPS", on the site WordPress Support Forums:
    Fredrick, I installed Total Cache myself and I have been having problems using eAccellerator. I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress MU", on the site WordPress Support Forums:
    No, I didn't know that. I will go there.

    6 years ago

  • Created a topic, Inside Outside WordPress, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, WordPress MU, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago