WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

unclezeiv

Profile picture of unclezeiv
  • Member Since: March 30th, 2008
  • Posted a reply to "completely broken due to twitter api update", on the site WordPress Support Forums:
    Same here, I had to delete the plugin via ssh. :(

    1 year ago

  • Replied to an idea, Let comments on photos (attachments) appear in the RSS feed for comments

    4 years ago

  • Replied to an idea, Let comments on photos (attachments) appear in the RSS feed for comments

    5 years ago

  • Posted a reply to "Why don't comments on photos (attachments) appear in the RSS feed for comments?", on the site WordPress Support Forums:
    I was wondering as well... This doesn't seem to be configurable. I wonder if it's…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Comments aren't listed in the admin panel wordpress 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    works for me as well

    6 years ago

  • Posted a reply to "Comments Admin Panel Blank", on the site WordPress Support Forums:
    This solution works for me: http://wordpress.org/support/topic/167450 Add a index to comment_date_gmt in the comments table…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Comments Admin Panel Blank", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. See also this: http://wordpress.org/support/topic/171385 I don't have that incompatible plugin though.

    6 years ago

  • Posted a reply to "What is comment_karma ?", on the site WordPress Support Forums:
    Old question but no answer. Maybe it's simply unused?

    6 years ago

  • Posted a reply to "edit-comments.php funky", on the site WordPress Support Forums:
    So what, you manually added the index? I have the same problem here... and I…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Gallery feature...still not working for me", on the site WordPress Support Forums:
    I suspected "magic quotes" could be the culprit, but unfortunately I couldn't test it as…

    6 years ago

  • Posted a reply to "wordpress 2.5: gallery not showing at all", on the site WordPress Support Forums:
    For future reference: another thread dealing with the same problem 6476 seems to have a…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Gallery feature...still not working for me", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. What I would really like to know is why is a *syntax*…

    6 years ago

  • Posted a reply to "wordpress 2.5: gallery not showing at all", on the site WordPress Support Forums:
    I refer to the default gallery code in WordPress 2.5 (lsjblomberg this doesn't seem to…

    6 years ago

  • Created a topic, wordpress 2.5: gallery not showing at all, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago