WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ueharataichou

Profile picture of ueharataichou
  • Member Since: July 9th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, Sidebar ad appears on home page, but not on single posts, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "I am having a challenge inserting a jpeg image to a blog article", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ron, I tried doing the same with Photobucket and WordPress. Here's what I did…

    1 year ago

  • Posted a reply to "I am having a challenge inserting a jpeg image to a blog article", on the site WordPress Support Forums:
    How are you inserting the images to your posts?

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress Dashboard Cut-off at Top", on the site WordPress Support Forums:
    Website url? edit: woops, "dashboard" haha

    1 year ago

  • Posted a reply to "No images", on the site WordPress Support Forums:
    Might be because of permissions. Is this a fresh WordPress installation? If that's the case…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to set up RSS and put the botton on my blog?", on the site WordPress Support Forums:
    It depends on where you want to display the button. If you want to display…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Activating W3 Total Cache removes Slider", on the site WordPress Support Forums:
    So an update, I have isolated the problem to just the Minify setting. Turning it…

    2 years ago

  • Created a topic, Activating W3 Total Cache removes Slider, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Server problems with WordPress SEO, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How do I remove a broken link to feed /comments/feed?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Post not appearing when using", on the site WordPress Support Forums:
    This is a first, other articles are working fine.

    3 years ago

  • Created a topic, Post not appearing when using, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Help on the mod_rewrite rule?", on the site WordPress Support Forums:
    Never mind, already fixed the problem and it's running fine now under default settings.

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to put Facebook like box in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Late reply, if the problem still persists can you provide a link to your site…

    3 years ago

  • Posted a reply to "If WordPress dashboard is slow, is it my host or my installation?", on the site WordPress Support Forums:
    I guess I should switch hosting soon. Thanks!

    3 years ago

  • Created a topic, Help on the mod_rewrite rule?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, If WordPress dashboard is slow, is it my host or my installation?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to put Facebook like box in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Which code? The XFBML or iframe?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site description different on Facebook when link is shared", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved this issue using: http://developers.facebook.com/tools/lint/ Got help from: reddit! I hope that, in the future,…

    3 years ago

  • Created a topic, Site description different on Facebook when link is shared, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago