WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Ursula (aka WP Gal)

Profile picture of Ursula (aka WP Gal)
  • Member Since: November 12th, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, Firefox won't play video unless you move the timeline cursor forward, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "How to insert slider in header.php to appear only in the Home page", on the site WordPress Support Forums:
    adolfocc, thank you for posting this question! I'm actually looking to use the same theme…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress Pop Up Plugin to cover the page and force user to subscribe", on the site WordPress Support Forums:
    HI Sandeeppal1! From what I can tell, he's using a mailchimp popup form. You can…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Change upload location/folder", on the site WordPress Support Forums:
    No, unfortunately I didn't resolve this issue as I ended up finding a different solution…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Need to be able to upload multiple images", on the site WordPress Support Forums:
    I will try that solution - thank you so much for sharing it, dyabol! :)

    1 year ago

  • Created a topic, Change upload location/folder, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Need to be able to upload multiple images, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MediaElement.js - HTML5 Video & Audio Player] Responsive - soon?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks icmcnamara for your solution - it worked for me, except I'm having the same…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP FullCalendar] Change month font size", on the site WordPress Support Forums:
    I needed this as well - thank you so much! That also worked for me.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Genesis Responsive Slider] No link option", on the site WordPress Support Forums:
    I third this request - though I would like to use my own chosen graphics…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No MP3 Play Button, Just a Link!", on the site WordPress Support Forums:
    steadwell: plugins don't all play nice with each other, so it's good to know what…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WPaudio JS quotation marks error in wp3.2", on the site WordPress Support Forums:
    No problem - glad it worked for you! It hasn't worked for some, thank you…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Need help with wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    What hosting provider are you using? Do you have a CPanel with either SimpleScripts or…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Video Link - Popup in LIghtbox, etc.?", on the site WordPress Support Forums:
    The tipsandtricks-hq.com plugin seems to only work for YouTube or Vimeo videos, not self-hosted videos,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Video Link - Popup in LIghtbox, etc.?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, if you just use the code you mentioned, the person would have to have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No MP3 Play Button, Just a Link!", on the site WordPress Support Forums:
    That is interesting... I think it's getting to the point where this plugin should probably…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No MP3 Play Button, Just a Link!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jaco! As far as I know, yes, it's just the one line, but maybe…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No MP3 Play Button, Just a Link!", on the site WordPress Support Forums:
    Great to know - glad it worked! :)

    3 years ago

  • Posted a reply to "WPaudio JS quotation marks error in wp3.2", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks mserreze & steadwell! Glad I was able to help! :) cat_: It's possible... maybe…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No MP3 Play Button, Just a Link!", on the site WordPress Support Forums:
    drummergirl - just checked your site, and it looks like you found another player to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 and now can't post", on the site WordPress Support Forums:
    I agree, this would be important to be aware of! Thanks for sharing the link…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WPaudio JS quotation marks error in wp3.2", on the site WordPress Support Forums:
    I just tested my site using Safari (but on a Windows 7 machine), and it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 and now can't post", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, good catch - I missed that! Ok, my recommendation then would be to contact…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No MP3 Play Button, Just a Link!", on the site WordPress Support Forums:
    I've tested my site with my fix in IE9 and IE8 and they both work…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Regarding login redirect urls", on the site WordPress Support Forums:
    I second that - the Peter's Login Redirect plugin is what I've used in the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "updating to wordpress 3.2 requires MySQL version 5.0 or higher", on the site WordPress Support Forums:
    You shouldn't have to create a new database, but if you do, you'd have to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 and now can't post", on the site WordPress Support Forums:
    That is a strange issue! Did you back everything up? Is it easy enough to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No MP3 Play Button, Just a Link!", on the site WordPress Support Forums:
    No problem! :)

    3 years ago

  • Posted a reply to "No MP3 Play Button, Just a Link!", on the site WordPress Support Forums:
    Make sure the plugin itself has been updated to the latest version as well. Use…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Out of memory in class-http.php", on the site WordPress Support Forums:
    This error has to do with PHP running out of memory to work with. Try…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Bluehost and wordpess", on the site WordPress Support Forums:
    I also use Bluehost, and I usually install WordPress sites with their SimpleScripts solution, and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No MP3 Play Button, Just a Link!", on the site WordPress Support Forums:
    You're welcome! No worries at all - I was facing the same issue, and when…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No MP3 Play Button, Just a Link!", on the site WordPress Support Forums:
    I believe I've found the solution - click here to read what I tried -…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WPaudio JS quotation marks error in wp3.2", on the site WordPress Support Forums:
    That's the wrong file to edit - hence why you're not finding what you need.…

    3 years ago