WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

txhorselady

Profile picture of txhorselady
  • Member Since: June 9th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "404 Module Empty and "Insufficient Permissions"", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting a lot of the same errors. And missing modules.

    5 months ago

  • Created a topic, Add Form Lightbox does not work, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Good alternative for "Pro-Sites"", on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever find an alternative to this? ProSites is now too expensive to use.

    10 months ago

  • Created a topic, Will this plugin work on a wp multi-site?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Backend is Blank - No 'error' message", on the site WordPress Support Forums:
    Same here

    1 year ago

  • Posted a reply to "All content gone", on the site WordPress Support Forums:
    The same thing is happening to me. When this plugin is enabled on one particular…

    1 year ago

  • Created a topic, Houston We Have a Problem, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Makes pages longer", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue. I am using iThemes Builder.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sub Categories", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome ... I'll check it out. Thank you!

    1 year ago

  • Created a topic, Sub Categories, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: 404 Redirected] Manual redirects not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue

    1 year ago

  • Posted a reply to "Show Logged In Users", on the site WordPress Support Forums:
    I would like to know this too.

    1 year ago

  • Created a topic, Conflict with WP 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Conflict with WP 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error message upon activation", on the site WordPress Support Forums:
    I am getting the same error

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multi-Site Subdomain Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I wiped out the test multisite and reinstalled with the latest release. Everything works fine.…

    2 years ago

  • Created a topic, Multi-Site Subdomain Issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: iProject Web] User Login", on the site WordPress Support Forums:
    same for me

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextScripts: Social Networks Auto-Poster] Facebook Feature Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    Great .... thank you very much.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextScripts: Social Networks Auto-Poster] Facebook Feature Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    anyone?

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextScripts: Social Networks Auto-Poster] Facebook Feature Image Size, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Subscribe To Comments Reloaded] No emails being sent, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure that you would want the custom post type definitions to automatically appear…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still in the learning stages on the inner workings of multisite. WordPress multisite works…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Woo Hoo!! ... override works with my custom code. Was just thrown for a loop…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Oops I was wrong. By changing the code to the above the menu is now…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    You could always use an 'else' and repeat the code

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    If I change the scope of the if statement (pardon me as I don't really…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Nope .... doesn't work .... I did the past of the code you sent and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome .... you rock!!! And a very BIG Texas Thank You to you!!!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it worked. The Custom Content Type menu hides when I am logged in as…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Now I just have to figure out how to automatically use pass the Pedigree custom…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    OK .... got it. Since you pointed me to the code used to display the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    The users (creators) of these sites will have very little knowledge if at all. They…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Well commenting out the <strong>add_action('admin_menu','CCTM::create_admin_menu');</strong> line of code worked but I'm not sure if I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I'll give this a try later this afternoon and get back to you. Thank you…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it is a bit tricky. There is a super admin in multisite but it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I guess I am just having a problem getting my head around how to limit…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom Content Type Manager] Multisite, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGen Gallery] Unable to update NextGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Christine ..... I had to do the unspeakable and use 777 on the…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGen Gallery] Unable to update NextGen Gallery, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGen Gallery] NextGen tabs not working in CKEditor, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "CKEditor - NextGen single image tab not working", on the site WordPress Support Forums:
    Bump

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CKEditor For WordPress] If NextGen Gallery button doesn't show up + solution", on the site WordPress Support Forums:
    I am having much the same problem as bkabel. The tabs show up but nothing…

    3 years ago

  • Posted a reply to "CKEditor - NextGen single image tab not working", on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas?

    3 years ago

  • Created a topic, CKEditor - NextGen single image tab not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago