WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Twoworlds

Profile picture of Twoworlds
  • Member Since: May 10th, 2009
  • Created a topic, Can't see the Piwik Custom Variables box, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "userside gallery search", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, would like to see a user side search, too! Would be great !

    1 month ago

  • Created a topic, How to display tags and captions, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Simple, clean, works perfectly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Album images all in one column", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I resolved the problem by selecting a different style sheet in NextGen. I received…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Album images all in one column, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] All connections gone after update to 1.4 ?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Francois, this didn't help me. I reverted back to version 1.3.1 and all connections…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] All connections gone after update to 1.4 ?", on the site WordPress Support Forums:
    My p2p_register_connection_type: http://pastebin.com/jcHiaUtX And the query I use: http://pastebin.com/AihZHr4U

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] All connections gone after update to 1.4 ?", on the site WordPress Support Forums:
    @iHuman - I already updated to version 1.4.1, no change. The connections are in the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] All connections gone after update to 1.4 ?", on the site WordPress Support Forums:
    I checked a few things, my connected_type is set correctrly and the column 'p2p_type' shows…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Posts 2 Posts] All connections gone after update to 1.4 ?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Ideas Forum/Communication Channels", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for bringing this up ! I think the main problem is like smajda said,…

    5 years ago