WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Truth

Profile picture of Truth
  • Member Since: May 8th, 2005
  • Posted a reply to "Not working since version 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    Got it! Deactivated and reactivated. It's working properly now. Thanks!

    2 years ago

  • Created a topic, Not working since version 2.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Flickr auto embed sizing problem in 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    No solutions yet! I have tested it on older version of WordPress and it doesn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Flickr auto embed sizing problem in 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still having this problem. Tried on an older version and WordPress and have no…

    2 years ago

  • Created a topic, Flickr auto embed sizing problem in 3.4, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Footnotes] Conflict with Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for this fix! :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] 3.51 - error Call to a member function", on the site WordPress Support Forums:
    ^ 3.5.2b1 fixed the problem. Thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Catchable fatal error: Object of class stdClass could not", on the site WordPress Support Forums:
    Got this error too after the upgrade: Warning: strtolower() expects parameter 1 to be string,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Twitter Feed for WordPress] Persistent Twitter Connection Error", on the site WordPress Support Forums:
    Mine has been giving me the Connection error very often even though other=yes is enabled.…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Image resizing problem in cache folder, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "I cant view webite or log into admin -- all white browser screen.", on the site WordPress Support Forums:
    Have got this problem 1 day after I successfully upgraded. Don't have the "Tweet this"…

    3 years ago

  • Posted a reply to "When "new" mode is switched on, plugin is not being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    It's working for me the latest version. Another issue I noticed. Google+ turned on, facebook…

    3 years ago

  • Posted a reply to "When "new" mode is switched on, plugin is not being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    ^ Still waiting for the update to show up on my admin. Will check and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "When "new" mode is switched on, plugin is not being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    ^ Got it! will wait for your updates. By the way, is it possible to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "When "new" mode is switched on, plugin is not being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    Plugins installed (I think these are the ones that uses JS too): Contact Form 7…

    3 years ago

  • Posted a reply to "When "new" mode is switched on, plugin is not being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    ^ Switched on. Noticed the icons are not showing up at all.

    3 years ago

  • Posted a reply to "When "new" mode is switched on, plugin is not being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    http://dayna.me/ ^ New mode is currently switched off. Facebook like is not from the plugin…

    3 years ago

  • Created a topic, When "new" mode is switched on, plugin is not being displayed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems with permalinks after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    No problem! Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems with permalinks after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    ^ http://imageshack.us/photo/my-images/713/unled2iw.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/6/unled2xc.jpg/

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems with permalinks after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    @Alex Yes, I did. I changed it back to "nggallery", the URL becomes http://dayna.me/portfolio/illustrations/nggallery/page-2 and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems with permalinks after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I've this problem as well, once I enabled the permalinks, the pagination doesn't work. Gallery…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Create excerpt for meta description", on the site WordPress Support Forums:
    Got it to work! Thanks for the help.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Create excerpt for meta description", on the site WordPress Support Forums:
    <php if (is_home() || is_front_page() ) : $descrip = get_bloginfo('description'); else : $post = $wp_query->post;…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Create excerpt for meta description", on the site WordPress Support Forums:
    ^ I'm sorry but how does that fits into the above? By the way, I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Create excerpt for meta description", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I was looking for this. Just wondering, is it possible to make it such…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Twitter Feed for WordPress] Some URL causes feed not to be displayed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Grins Lite] Not working with WP 3.1.3, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[wordpress popular posts] No data so far.", on the site WordPress Support Forums:
    Edit: The latest beta version 2.1.1 has fixed the "no data" issue. Everything is working…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[wordpress popular posts] No data so far.", on the site WordPress Support Forums:
    Am using the latest 2.1.1 on my site now, still having the no data issue.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[wordpress popular posts] No data so far.", on the site WordPress Support Forums:
    Tried the new version yesterday but still didn't fix the problem. I reverted back to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[wordpress popular posts] No data so far.", on the site WordPress Support Forums:
    Under the WP URL, I've the correct settings, it's "http://amourchaleur.com/wordpress". My actual blog is located…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[wordpress popular posts] No data so far.", on the site WordPress Support Forums:
    I've noticed this problem with my installation too. It started displaying the "Sorry. No data…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Suggestions: Special tags like browsers, country etc & custom CSS", on the site WordPress Support Forums:
    Oh okay, but in that case, wouldn't I be loading an extra stylesheet from the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Suggestions: Special tags like browsers, country etc & custom CSS", on the site WordPress Support Forums:
    ^ Thanks! Do you mean to have the contact form styles inside my original theme's…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Contact Form 7] Suggestions: Special tags like browsers, country etc & custom CSS, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Flickr photos no longer working with Oembed", on the site WordPress Support Forums:
    ^ So basically no one has this problem or know how to fix it? :(…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: flickrRSS] Not working in WP 2.9.1, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Video embed function not available (oEmbed) in WP 2.9", on the site WordPress Support Forums:
    I have this problem today but it only happens to Flickr photos and videos. I…

    5 years ago

  • Created a topic, Flickr photos no longer working with Oembed, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] Updated to 1.7.2", on the site WordPress Support Forums:
    Am I the only one who has the JS problem? :( My admin page for…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-PageNavi] Memory limit error in the latest version", on the site WordPress Support Forums:
    It's fixed for me in the latest version as well. Thanks!

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-PageNavi] Memory limit error in the latest version, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags (RC1.2)] JavaScript on plugin settings page not working on latest RC 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    Upgraded to the latest version and still having this problem. Anyone has a solution yet?

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SexyBookmarks] Latest v 3.0 trigger fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    No problem! I will downgrade till this is fix. Thanks so much for taking the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SexyBookmarks] Latest v 3.0 trigger fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I redownloaded and the plugin can be activated (thank you for fixing that!) but when…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: SexyBookmarks] Latest v 3.0 trigger fatal error, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags (RC1.2)] JavaScript on plugin settings page not working on latest RC 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    I have no idea what is redmine tools. How do I check if there are…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags (RC1.2)] JavaScript on plugin settings page not working on latest RC 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still having this problem in the latest 1.7.4.1 The entire admin page is displayed…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags (RC1.2)] JavaScript on plugin settings page not working on latest RC 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    Would the plugin author look into this? Thank you.

    5 years ago