WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

triseult

Profile picture of triseult
  • Member Since: June 24th, 2009
  • Find me on:

  • Created a topic, Full-Featured and Useful, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not working with last update", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you!! That did indeed fix the problem for me. :) Have a great day!

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not working with last update", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! I appreciate your hard work. :)

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not working with last update", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, I've tried deleting the plugin, and reinstalling it from scratch, but I…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not working with last update", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I'm sure it's the right custom field. Besides, it was working before the update.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not working with last update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, It happened after I upgraded. Now I don't have the error anymore, but the…

    3 months ago

  • Created a topic, Not working with last update, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Short URL broken in latest version", on the site WordPress Support Forums:
    I tried all three URL shorterner services, and they all return a wrong URL. The…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Short URL broken in latest version", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't change any setting, and yeah, it used to work perfectly before... I don't…

    4 months ago

  • Created a topic, Short URL broken in latest version, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Small suggestion on tweet format, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes with Select attribute no longer working with 3.9?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you cdoo, your solution worked like a charm!! Anyone else who has this problem,…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't get it to work...", on the site WordPress Support Forums:
    Well well! I don't understand why, but that did the trick!! Thank you! :)

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't run backup", on the site WordPress Support Forums:
    That was worth a shot... Unfortunately, it didn't solve my problem. :/

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't get it to work...", on the site WordPress Support Forums:
    But... I don't understand. I'm on http://www.criticsremote.com right now, and when I look at the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't get it to work...", on the site WordPress Support Forums:
    Can you please check again? I may have forgotten to clear the cache between disabling…

    5 months ago

  • Created a topic, Can't get it to work..., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't run backup", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have 4.0.27 running on WordPress 3.9. I just tried again, and I still…

    5 months ago

  • Created a topic, Shortcodes with Select attribute no longer working with 3.9?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Can't run backup, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Fantastic plugin, fantastic support, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Comprehensive and powerful, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Shortcode Attributes not being replaced?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Random Blank Pages - w3 total cache", on the site WordPress Support Forums:
    The blank page issue is really, really too bad... I tried quite a few caching…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wits' End on Visual Editor Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I DELETED my /wp-admin and /wp-include folders, then re-uploaded them. This DID fix the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Wits' End on Visual Editor Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried these things before, but they didn't work. I went through every step again…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Wits' End on Visual Editor Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi jeezyo, Thanks for the suggestion. I checked, and it was indeed NOT checked. I…

    3 years ago

  • Created a topic, Wits' End on Visual Editor Issue, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Flickr Manager] "Insert into Post" does nothing?", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know what causes it, but I noticed that the Lightbox doesn't work with…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Flickr Manager] "Insert into Post" does nothing?", on the site WordPress Support Forums:
    Fwaggle: Another feature which ogre fixed was Lightbox overlay... It doesn't seem to be working…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Flickr Manager] "Insert into Post" does nothing?", on the site WordPress Support Forums:
    Good catch, fwaggle. This might just be an oversight from ogre, but given the nature…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Flickr Manager] "Insert into Post" does nothing?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ogrethegreat, THANK YOU!! for doing this. I installed your update of the plugin, and…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Flickr Manager] Alternative to WordPress Flickr Manager?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Flickr Manager] "Insert into Post" does nothing?", on the site WordPress Support Forums:
    The WordPress 2.8 update has broken WordPress Flickr Manager. There has been no sign -…

    5 years ago