WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

tonyvitabile

Profile picture of tonyvitabile
  • Member Since: July 3rd, 2009
  • Posted a reply to "[NextGen Gallery] The NextGen Gallery Plugin is not displaying images", on the site WordPress Support Forums:
    I've noticed that the Watermark Settings page displays an image from my gallery with the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[NextGen Gallery] The NextGen Gallery Plugin is not displaying images", on the site WordPress Support Forums:
    More information on this problem. Hopefully, this will get my problem resolved. I'm using a…

    3 years ago

  • Created a topic, [NextGen Gallery] The NextGen Gallery Plugin is not displaying images, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Where did the plug-in settings pages go?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, never mind. I was apparently in a super-admin menu. When I went to the…

    3 years ago

  • Created a topic, Where did the plug-in settings pages go?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "How do I get WP Multisite to regenerate the .htaccess file?", on the site WordPress Support Forums:
    I'll give that a shot tonight. Can't hurt. Thanks Tony

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I get WP Multisite to regenerate the .htaccess file?", on the site WordPress Support Forums:
    Andreas: So you're saying that if I disable NextGen Gallery, the problem will go away?…

    4 years ago

  • Created a topic, Adding Large Video Files to the Media Library, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    OR I can just change the URLs in all of the posts to point to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    These files are not in the database. They're all over 100 MB in size and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    Well, that made no difference. I changed the name of the file to "Service-10-0411-01.flv". The…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    Very interesting. I'll try renaming the file that doesn't work to something completely different &…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I finally got the video to play. But it makes no sense to me.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    I took a look at the owner / group info in FileZilla tonight. Both files…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    Just for giggles, I decided to change the permissions on one of the problem videos…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    ipstenu: I understand what you mean now. My site is hosted using FatCow and I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    Andrea: I'm not quite sure what your last post means, but I will try uploading…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    Andrea: Yes, that's right, that's the problem I'm having. The file permissions are set to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I need to figure out what is causing my site's problem", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a link to a video that DOES NOT play and is the one…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Viper's Video Quicktags] Users can't view videos anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Alex: I don't think the problem is with the .htaccess file. This is for 2…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] My Photos do not display after installing Firewall & antivirus plugins", on the site WordPress Support Forums:
    Hello? Can anybody help?

    4 years ago

  • Created a topic, I need to figure out what is causing my site's problem, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I get WP Multisite to regenerate the .htaccess file?", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it was; I just wanted to make sure the htaccess was OK, and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I get WP Multisite to regenerate the .htaccess file?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, they're all there: /blogs.dir/1/files/... /blogs.dir/5/files/... and others. But I'm still not seeing the images…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I get WP Multisite to regenerate the .htaccess file?", on the site WordPress Support Forums:
    I tried it & still no joy. The website was created a year ago using…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I get WP Multisite to regenerate the .htaccess file?", on the site WordPress Support Forums:
    ipstenu: Here it is: RewriteEngine On RewriteBase /worship/ #uploaded files RewriteRule ^(.*/)?files/$ index.php [L] RewriteCond…

    4 years ago

  • Created a topic, How do I get WP Multisite to regenerate the .htaccess file?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] My Photos do not display after installing Firewall & antivirus plugins", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked & the URL being generated is totally wrong. It's the physical path…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] My Photos do not display after installing Firewall & antivirus plugins, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify & recover from a hack?", on the site WordPress Support Forums:
    Update: It's been another 24 hours & the theme is still getting a clean bill…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Viper's Video Quicktags] Users can't view videos anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Alex: OK, so the problem is probably with my .htaccess file. WordPress is installed in…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Viper's Video Quicktags] Users can't view videos anymore, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify & recover from a hack?", on the site WordPress Support Forums:
    It's 5 hours later & I just did a virus scan on my theme &…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify & recover from a hack?", on the site WordPress Support Forums:
    I have changed the passwords of all administrator accounts on the site. I deleted all…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify & recover from a hack?", on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I did last night. 1. My Macbook had the bad 404 page cached.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Suddenly having trouble access video", on the site WordPress Support Forums:
    Update: The correct 404 error file is now displaying. But I tried changing my password…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify & recover from a hack?", on the site WordPress Support Forums:
    Well, there's something wrong with my wordpress mu install now. I changed my password and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify & recover from a hack?", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I think the problem is someone has commandeered my forums. When I go into…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify & recover from a hack?", on the site WordPress Support Forums:
    I guess my last problem with not being able to reach my admin pages was…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify & recover from a hack?", on the site WordPress Support Forums:
    I've also got bbpress installed on this site & I'm wondering if that's where the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify & recover from a hack?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I just tried to go to the Sermons blog and it works now. I…

    4 years ago

  • Created a topic, How do I verify & recover from a hack?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Suddenly having trouble access video", on the site WordPress Support Forums:
    There was an .htaccess file in the folder where WordPress was installed. That is the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Suddenly having trouble access video", on the site WordPress Support Forums:
    I renamed the htaccess file and I changed the permalink format under the Permalink settings…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Suddenly having trouble access video", on the site WordPress Support Forums:
    The links in the posts are correct. If they're wrong at the client, does that…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Suddenly having trouble access video", on the site WordPress Support Forums:
    As I said in the third paragraph in my original post, I'm using Viper's Video…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Suddenly having trouble access video", on the site WordPress Support Forums:
    When I open the post in which the link to the video lives, the URL…

    4 years ago

  • Created a topic, Suddenly having trouble access video, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, My Flash video won't play, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Got jQuery working; now what's the deal with ThickBox?", on the site WordPress Support Forums:
    It's resolved. I found a posting on a blog here that helped me correct my…

    5 years ago