WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ToniOR73

Profile picture of ToniOR73
  • Member Since: December 22nd, 2012
  • Posted a reply to "[NSFW] Comment Form Not Showing On Post", on the site WordPress Support Forums:
    It has to be a theme issue, I switched themes and it now showing up.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "[NSFW] Comment Form Not Showing On Post", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I didn't know about doing the warning. But now it seems that it is…

    6 months ago

  • Posted a reply to "[NSFW] Comment Form Not Showing On Post", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! The forum for the theme were like, we want nothing to do with you.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "[NSFW] Comment Form Not Showing On Post", on the site WordPress Support Forums:
    Is there a way to message it to you here?

    6 months ago

  • Posted a reply to "[NSFW] Comment Form Not Showing On Post", on the site WordPress Support Forums:
    It is an adult site, is it ok to post it on open forum?

    6 months ago

  • Posted a reply to "[NSFW] Comment Form Not Showing On Post", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have "Allow comments" checked

    6 months ago

  • Created a topic, [NSFW] Comment Form Not Showing On Post, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Importing Pic Galleries from one WP to another WP", on the site WordPress Support Forums:
    I'm wanting to add Blog A posts to Blog B, this will not replace posts…

    12 months ago

  • Created a topic, Importing Pic Galleries from one WP to another WP, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "After plugin update, map is not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Just seeing if this is being looked at. We are having the same issue. It…

    2 years ago

  • Created a topic, How to get Slideshow option to show up?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Missing argument 5 for Social::get_avatar()", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also getting those errors: Warning: Missing argument 5 for Social::get_avatar() in /home/tornrose/wherethehellarewe.com/wp-content/plugins/social/social.php on line…

    2 years ago