WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

toddheitner

Profile picture of toddheitner
  • Member Since: November 6th, 2009
  • Posted a reply to "Strange redirects happening", on the site WordPress Support Forums:
    I found in the code something that seems to be related to this issue. At…

    4 months ago

  • Created a topic, Strange redirects happening, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Custom Post Type and Taxonomies, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Custom Post Types", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm having trouble getting this to work with custom post types too. I'm trying…

    4 months ago

  • Created a topic, Multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Auromatic weekly site backup availkable?", on the site WordPress Support Forums:
    If you're looking for a way to set up automatic weekly site backups, here is…

    1 year ago

  • Created a topic, Lots of errors after upgrading to latest version, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Theme My Login] Auto-login after register", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm trying to implement the auto-login after registration but on a MultiSite installation. What…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Domain Mapping System] WPMUDEV Domain Mapping", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, that's exactly what I was trying to do but it didn't seem to work…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Domain Mapping System] WPMUDEV Domain Mapping", on the site WordPress Support Forums:
    I just wanted to comment that I would really love to have this functionality as…

    2 years ago

  • Created a topic, Display all testimonials?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Admin Menu Editor] Problem on Multi-site - takes me to 404 when I save changes", on the site WordPress Support Forums:
    Initially I did find some PHP errors, but I've gotten rid of those and I'm…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Admin Menu Editor] Problem on Multi-site - takes me to 404 when I save changes, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] A Record vs. CNAME (please explain like I'm 5)", on the site WordPress Support Forums:
    I need a little clarification too. When setting a CNAME, it always asks for a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Shadowbox JS] Source files always missing...", on the site WordPress Support Forums:
    I just wanted to comment on this as well, since I'm running into the same…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Per Page Sidebars] Per Post Sidebars?", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh... OK, I see. That's not how I was expecting it to work, but that's…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Per Page Sidebars] Per Post Sidebars?", on the site WordPress Support Forums:
    I've looked in the widgets page but there's nothing new there. It seems to be…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Per Page Sidebars] Per Post Sidebars?", on the site WordPress Support Forums:
    Now I'm running into a different issue. According to the plugin's installation instructions, it says…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Per Page Sidebars] Per Post Sidebars?", on the site WordPress Support Forums:
    Well, it was definitely that section that caused the error. Line 231 is the last…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Per Page Sidebars] Per Post Sidebars?", on the site WordPress Support Forums:
    I would think so too, but that's where the error seems to be coming from.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Per Page Sidebars] Per Post Sidebars?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I figured out what was generating the error. It was the last section of…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Per Page Sidebars] Per Post Sidebars?", on the site WordPress Support Forums:
    I tried replacing the code per the previous post but it's causing an error for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Tabbed Widgets] Can't style tabs?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having issues getting the tabs styled properly too. I'm familiar with styling through CSS…

    3 years ago

  • Posted a reply to "blank page", on the site WordPress Support Forums:
    I checked just a minute ago and your site was blank as you said, but…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress a good idea", on the site WordPress Support Forums:
    Just a couple things to keep in mind... it's good to pay attention to whether…

    4 years ago

  • Posted a reply to "File uploading", on the site WordPress Support Forums:
    Do you know what the permissions are set to on the folder right now? Some…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Making a 'Band Page'", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, and I almost forgot about this plugin, which is probably perfect for what you…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Making a 'Band Page'", on the site WordPress Support Forums:
    Also, if your menu is created using the "Pages" Widget, there is an option to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Did you change anything at all before this happened? Like change theme, upgrade WP, a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "default privacy settings", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I don't think it's a WordPress change. Did you install through Fantastico? If so,…

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Grr... http error with file uploads...

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Image Upload Problem

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, HTTP Error When Uploading Media

    5 years ago

  • Posted a reply to "HTTP Error on image upload - STILL", on the site WordPress Support Forums:
    I've been having this same issue and finally got it fixed. Since I spent a…

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, HTTP Error When Uploading Media

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Image Upload Problem

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Grr... http error with file uploads...

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, HTTP Error When Uploading Media

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Grr... http error with file uploads...

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Help. Media Upload issue

    5 years ago

  • Posted a reply to "Pasting Code into WordPress Post", on the site WordPress Support Forums:
    I know this is an older post, but for anyone trying to paste PayPal code…

    5 years ago