WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

tkniat

Profile picture of tkniat
  • Member Since: December 23rd, 2011
  • Created a topic, Much slower after updating to WP 3.9, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, FAQ on sidebar widget, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Finding the id of each FAQ", on the site WordPress Support Forums:
    It's in the URL when you are editing each FAQ. Look for "Post=****"

    5 months ago

  • Created a topic, Problem with selecting picture size in "Insert Media", on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Exactly what I needed!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Co-authors in Quick-Edit, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "problem with Configuration options page", on the site WordPress Support Forums:
    The same problem here. Where can I find previous version to downlad?

    1 year ago

  • Created a topic, Stuck on "Loading...", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Image align", on the site WordPress Support Forums:
    This also work for re-sizing the image. For example: div.hungryfeed_item img {float:left;height:300px;width:120px;}

    1 year ago

  • Posted a reply to "20,000+ posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Chris for your prompt response. My concern is with the time it takes…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Where is the log file?", on the site WordPress Support Forums:
    I've increased the amount of available RAM on the server and re-run it. It worked!…

    1 year ago

  • Created a topic, 20,000+ posts?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Where is the log file?", on the site WordPress Support Forums:
    Would the size of my database had something to do with this? My database is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Where is the log file?", on the site WordPress Support Forums:
    This will have to wait until I can take the website down. I'll let you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Where is the log file?", on the site WordPress Support Forums:
    3.5.1, "Standard Installation" Permalinks: http://www.mywebsite.com/2013/04/sample-post/

    1 year ago

  • Posted a reply to "Where is the log file?", on the site WordPress Support Forums:
    On the page: http://www.mywebsite.com/wp-admin/tools.php?page=rvg-optimize-db.php After I click "Start Optimization"

    1 year ago

  • Posted a reply to "Where is the log file?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Any reason why my dashboard would crash to 404 screen when I try…

    1 year ago

  • Created a topic, Where is the log file?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "no "add audio" button", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem

    1 year ago

  • Created a topic, Inserting MP3 from Media Library, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Communication tools for editors?", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly what I was looking for! Thank you so much

    2 years ago

  • Created a topic, Communication tools for editors?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unable to edit a large picture in Media Library", on the site WordPress Support Forums:
    I think you are missing my point. I didn't ask for help, I've just reported…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unable to edit a large picture in Media Library", on the site WordPress Support Forums:
    How about you do the tests before you release the next version? Theme Diva, I've…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unable to edit a large picture in Media Library", on the site WordPress Support Forums:
    Are you serious? How much smaller?

    2 years ago

  • Created a topic, Unable to edit a large picture in Media Library, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Otto, I've disabled the PageSpeed in control panel for the entire website and…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    I've just created an admin account for you on http://www.crepealicious.ca. You should receive an email…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    What plugin? I had ALL plugins deactivated. Since then I have the website up and…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Another website: http://www.crepealicious.ca The same problem. Brand new website. No plugins. Still in Twenty Eleven…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Found this: Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL load-scripts.php,qc=1,aload,5B,5D=admin-bar,,hoverIntent,,common,,schedule,,wp-ajax-response,,autosave,,jquery-color,,wp-lists,,jquery-query,,admin-comments,,suggest,,jquery,aload,5B,5D=-ui-core,,jquery-ui-widget,,jquery-ui-mouse,,jquery-ui-sortable,,postbox,,post,,thickbox,,underscore,,shortcode,,backbone,,media-models,,wp,aload,5B,5D=-plupload,,media-views,,media-editor,,word-count,,editor,,jquery-ui-resizable,,jquery-ui-draggable,,jquery-ui-button,,jquery-ui-position,aload,5B,5D=,,jquery-ui-dialog,,wpdialogs,,wplink,,wpdialogs-popup,,wp-fullscreen,,media-upload,aver=3.5.pagespeed.jm.JRcNp7VG6h.js:60

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Jan, I'll look at this, but the problem is not limited only to…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    do you mean to delete (or rename) all folders, re-install WP and all plugins?

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    To answer you questions: absolutely nothing happens when I click on "Add Media" button. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Jan - now we are talking. I'll check the log and let you…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Here it is: Website switched to Twenty Eleven theme ALL plugins deactivated "Add Media" button…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    I went through all the steps - no improvement. Website: http://www.gazetagazeta.com/

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    "I'm already doing this" Not: "I've done it"

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Theme Diva & Forum Moderator, If you only read my previous post you would know…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    What was the pluging that was causing the problem?

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Theme Diva, I think I've just wrote that I'm spending my morning working on it.…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Esmi, I think you are asking me to shut down my website while I'm troubleshooting…

    2 years ago

  • Created a topic, "Add Media" doesn't work after upgrading to 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How many people read my RSS feed?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Easy AdSense Lite] Ads didn't show and now I have an empty space on my page", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Easy AdSense Lite] Ads didn't show and now I have an empty space on my page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago