WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

tjtally

Profile picture of tjtally
  • Member Since: March 8th, 2013
  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    and i am only running with a style sheet right now no other php suport…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    it would be my school sever sorry to bother you all

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    i am rewriting everything again i will repost if something does not work the main…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    No nothing has been changed in the CSS until today. The CSS was copied and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, I thought maybe you would have stated that you where looking into it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    Can you or anyone of the other Moderators aid me in this issue?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    once again i have removed all the plug ins and I am running the parent…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    i have made no changes to the parent theme at all

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    just so you know that is the parent and not the child that is running…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    not sure was never put into an iframe? like i said it worked fine two…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    i have turned off all plugins, i have removed all changes to css of child,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    it is hidden on the main theme with the wood but it pops when the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    i have made rustic active on mysite

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    my site is tjtallymedia.com

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    yes and on all browsers too it seems to be outside the css

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    this theme worked fine two days ago now above my background image in the left…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bad update", on the site WordPress Support Forums:
    download the theme it comes up on download not on preview

    1 year ago

  • Created a topic, Bad update, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago