WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

tizz

Profile picture of tizz
  • Created a topic, BUG: Home page not indexable after last updates, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Simple Request??", on the site WordPress Support Forums:
    @computersimple, it has never been possible to upload the gallery from a single image. In…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Navigation not working in galleries", on the site WordPress Support Forums:
    @fassrl, have you tried with another NextGEN lightbox effect (as fancybox or shutter)? "Lightbox" may…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "moving next gen from one site to another", on the site WordPress Support Forums:
    @flyfisher842, have you changed URLs or domain name?

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Older versions", on the site WordPress Support Forums:
    @erwin.odendaal, you can find all versions here.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Lightbox effect not working - code needed? [Custom Theme]", on the site WordPress Support Forums:
    @SJTR, any other lightbox effects (shutter, fancybox, etc.) isn't working at all? Try one of…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Some small things I need to fix...", on the site WordPress Support Forums:
    @JakeBuly, you can do it easily with CSS. If you need some help, please share…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Lightbox effect not working - code needed? [Custom Theme]", on the site WordPress Support Forums:
    @SJTR, you have to put <?php wp_footer(); ?> immediately before </body> tag. I can't tell…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Lightbox effect not working - code needed? [Custom Theme]", on the site WordPress Support Forums:
    @SJTR, probably you missed the wp_footer call in your template

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "picture download", on the site WordPress Support Forums:
    @hmpk, open your own topic, you can't have answer in someone else's thread http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Displaying in one vertical column", on the site WordPress Support Forums:
    @iMrVIRUS, You can try to set to "0", but I don't see any reference or…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Displaying in one vertical column", on the site WordPress Support Forums:
    @iMrVIRUS, how many columns have you setted in the options? You have an "Easy Columns"…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Oversized albums", on the site WordPress Support Forums:
    @Moonman, I don't see nothing strange about your extended album border width, it is 1px…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "picture download", on the site WordPress Support Forums:
    @balota, check if you have a script or a plugin that disable the image saving…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "picture download", on the site WordPress Support Forums:
     @balota,  'save picture as' is an option of the browser, not of WordPress or Nextgen.…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Updating plugin", on the site WordPress Support Forums:
    @ChrisHPZ no, updating the plugin doesn't remove galleries. Maybe you could experience issues if you…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Updated now nextgen killing theme", on the site WordPress Support Forums:
    @minasmom123, do you have blank page even with a WordPress default theme?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Updated now nextgen killing theme", on the site WordPress Support Forums:
    @minasmom123, upload Nextgen files manually via FTP

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "sitemap 404 not found", on the site WordPress Support Forums:
    I think you have resolved (updating your permalinks?), because your sitemaps are visible.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Sitemap Issues", on the site WordPress Support Forums:
    A real URL would be better just to see the real page, but anyway I…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Next Gen Warning Message", on the site WordPress Support Forums:
    @Tammy F, you can move that file on server via FTP accessing with your credentials as…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Gallery slow", on the site WordPress Support Forums:
    @RichardHart, it happens because you have unnecessarily large images. They take much time to be…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Can't create thumbnail if file larger than 2MB", on the site WordPress Support Forums:
    @manitouzero, I can't imagine why you want to upload images larger than 1MB or more,…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "No ckeditor button to add gallery to post/page.", on the site WordPress Support Forums:
    @cindy-kohnen, you can insert galleries and albums with shortcodes too (here), but if you are…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Remove captions from imagebrowsers gallery?", on the site WordPress Support Forums:
    @yuud, I think so... but not without a link to the specific page.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "No ckeditor button to add gallery to post/page.", on the site WordPress Support Forums:
    @cindy-kohnen, if you need help with CKEditor For WordPress, ask in their support forum. The…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Next Gen Warning Message", on the site WordPress Support Forums:
    @Tammy F, that warning message is not related to the slideshow. Move the stylesheet in…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to ""no images were found" after upgrade in the old galleries", on the site WordPress Support Forums:
    @d4rkcloud, you are using gallery-carousel.php template or a carousel template given by your theme.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "it‘s not work", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/support/topic/please-read-this-before-you-open-a-new-topic-thanks?replies=3

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Basic Thumbnail Center Alignment & Borders on images", on the site WordPress Support Forums:
    @ShenPixel, I'm glad it worked. Get well soon. Edit: for a cleaner and shorter code,…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Basic Thumbnail Center Alignment & Borders on images", on the site WordPress Support Forums:
    @ShenPixel, the stylesheet you linked is not called here, that's /nextgen_gallery_related_images.css. Here you have to…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Basic Thumbnail Center Alignment & Borders on images", on the site WordPress Support Forums:
    @ShenPixel, the border is no longer there, I don't see it no more so empty…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Basic Thumbnail Center Alignment & Borders on images", on the site WordPress Support Forums:
    @ShenPixel, write In Other options > Styles For centering: .ngg-galleryoverview { text-align:center; } .ngg-gallery-thumbnail-box {…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Thumbnails moving", on the site WordPress Support Forums:
    @ElJuez, remove from .ngg-gallery-thumbnail img display:block; margin:4px 0px 4px 5px; padding:4px; position:relative; and write instead:…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Basic Thumbnail Center Alignment & Borders on images", on the site WordPress Support Forums:
    @ShenPixel, I am saying that it is not possible to help you from a support…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Remove [Show Slideshow] doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    @Halgor, for your problem open your own topic. You won't have answer in someone's else…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Thumbnails moving", on the site WordPress Support Forums:
    @ElJuez, Probably you don't have the capability given by your role to see that part…

    1 month ago

  • Posted a reply to "NextGEN Gallery not working", on the site WordPress Support Forums:
    @scrapality, have you deleted the NextGEN tables or some other data in database? If the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "How to sort galleries in album extended view", on the site WordPress Support Forums:
    @joklu, are you using a particular template to display album? Have you tried to leave…

    1 month ago

  • Posted a reply to "How to sort galleries in album extended view", on the site WordPress Support Forums:
    @joklu, what about a link to the page with the problem, and a more detailed…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Old Galleries Stopped Working", on the site WordPress Support Forums:
    @Acadia, don't use that shortcode to insert the gallery, but try the NextGEN interface green…

    1 month ago

  • Posted a reply to "How to sort galleries in album extended view", on the site WordPress Support Forums:
    @joklu, maybe I misunderstand your question. In manage album you can drag and drop the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "between thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    @Kill4Life, I can't find nothing for "Nextgen video gallery" in the net, but if you…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Basic Thumbnail Center Alignment & Borders on images", on the site WordPress Support Forums:
    @ShenPixel, You can't have help in a forum for a CSS question if you don't…

    1 month ago

  • Posted a reply to "How to sort galleries in album extended view", on the site WordPress Support Forums:
    @joklu, from Gallery > Manage albums

    1 month ago

  • Posted a reply to "White border on Next Gen Pro Horizontal Filmstrip", on the site WordPress Support Forums:
    @tbeerejo For Pro version you have to contact Photocrati via your account

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't display gallery - Memory usage error", on the site WordPress Support Forums:
    @cmarois, Any plugins you use you will need to reduce significantly the size of the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Missing gallery thumbnails in Album view", on the site WordPress Support Forums:
    Can you also explain why I point to the image precise_1_2010.jpg for gallery preview, but…

    1 month ago

  • Posted a reply to "can't display albums", on the site WordPress Support Forums:
    @nspace1999, for the other issue you have to open another thread in this forum if…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Missing gallery thumbnails in Album view", on the site WordPress Support Forums:
    @valyasokol, In the source I see the thumbnails addresses but, just to be sure, in…

    1 month ago