WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

threeaz

Profile picture of threeaz
  • Member Since: December 31st, 2012
  • Created a topic, basic vs pro?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Nice and clean, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Show users who favorited a post?", on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to know who favorited a post as well. Any progress on this request?

    9 months ago

  • Created a topic, star image expands when viewed on mobile, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, widget doesn't work with multiple sidebars, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, add widget to multiple sidebars, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, how to disable and reinstall, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite wide settings", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm. Still not working. But don't worry about it. I've decided to work around it…

    1 year ago

  • Created a topic, huge speed boost, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite wide settings", on the site WordPress Support Forums:
    I did try that too, but still not working. Could it be because i'm trying…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite wide settings", on the site WordPress Support Forums:
    I tried that. I'm signed in as Super Admin, and I tried to change the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite wide settings", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I found the setting, but it doesn't seem to have an effect. I changed…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite wide settings", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response. Where do I go to make the setting change?

    1 year ago

  • Created a topic, Multisite wide settings, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] "Failed to send your message" in Red", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem. Deactivated the pluging "WP-Mail-SMTP" and everything works perfectly now.

    1 year ago

  • Created a topic, saving grace after moving servers, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Change text "User registration is currently not allowed.", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slider does not slide", on the site WordPress Support Forums:
    I was having the same problem. To fix it, I went into the Smooth Slider…

    1 year ago

  • Created a topic, Simple and effective, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago