WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

thommo

Profile picture of thommo
  • Member Since: March 6th, 2010
  • Posted a reply to "You do not have sufficient permissions to access this page", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem. The stat counter support people suggested hard-coding the stat counter…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Editor icons", on the site WordPress Support Forums:
    Any thoughts from anybody about this? It would be good to see it working with…

    7 months ago

  • Created a topic, Editor icons, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "S3Slider Suddenly Stopped Working", on the site WordPress Support Forums:
    I had a quick look at your site. The code is attempting to work and…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Lots of warning messages and not watermarked", on the site WordPress Support Forums:
    You're right! :-) I wasn't changing the watermark as I just wanted to try it…

    1 year ago

  • Created a topic, Lots of warning messages and not watermarked, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Email addresses from/to", on the site WordPress Support Forums:
    Also, the company name (and website title) contains an ampersand in it and it looks…

    1 year ago

  • Created a topic, Email addresses from/to, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Install error and/or plugin conflict?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I now have this working. In case anybody else hits the same problems, what…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Install error and/or plugin conflict?", on the site WordPress Support Forums:
    All other plugins are deactivated too .... still getting the same problem. Could this be…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Install error and/or plugin conflict?", on the site WordPress Support Forums:
    I tried deleting the plugin completely from the site including removing all wp_sm_* tables from…

    1 year ago

  • Created a topic, Install error and/or plugin conflict?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Virtual Theme] 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    I couldn't find the solution to this so I removed the plugin.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Virtual Theme] 404 Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Ancestor problem with menu item that appears twice, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Ajax: all works, except for send", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks heaps kellye! Changing my success message from "Thanks! We'll get the report to you…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Plugin: SimpleModal Contact Form (SMCF) 2nd email address?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks for getting back to me Eric. In the meantime I have added a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Plugin: SimpleModal Contact Form (SMCF) 2nd email address?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Eric, Many thanks for getting back to me. No they are not registered on…

    4 years ago

  • Created a topic, Plugin: SimpleModal Contact Form (SMCF) 2nd email address?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago