WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

thomasconnery

Profile picture of thomasconnery
  • Member Since: September 24th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "How to I disable the Open Graph meta data", on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy and palPalani, THANK YOU! This solved my Google+ sharing problem. Simply added the line…

    2 years ago

  • Created a topic, Product Link Alignment Not Working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Theme options missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for your feedback and support!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Theme options missing", on the site WordPress Support Forums:
    My mistake on the multi-site forum section. Where should I post my problems to continue…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Theme options missing", on the site WordPress Support Forums:
    This didn't help unfortunately. It actually took my 'Mystique settings' menu away. Maybe there's multiple…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Theme options missing", on the site WordPress Support Forums:
    I've read a bit on Super Admin but I have no idea how to login…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Theme options missing", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I did rename the admin name but I am an admin. I even created…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Appearance/Widgets link missing from site admin dashboards", on the site WordPress Support Forums:
    Please note, I'm following http://wordpress.org/support/topic/themes-options-missing?replies=9#post-1709448 as the same problem is in that post. Please use…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Theme options missing", on the site WordPress Support Forums:
    Mystique with 3.0.1. Turns out I can't do tow things that I know of. I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Export Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the info but that's not it. My admin account has the correct setting.…

    4 years ago

  • Created a topic, Export Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Theme options missing", on the site WordPress Support Forums:
    I have this same problem and still can't seem to fix it. What am I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Appearance/Widgets link missing from site admin dashboards", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using the Mystique theme and can't get this fix to work. In functions.php I…

    4 years ago