WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

thibotus01

Profile picture of thibotus01
  • Member Since: June 16th, 2008
  • Posted a reply to "Fatal error when uploading a file", on the site WordPress Support Forums:
    Yep this was due with some editing on my side. It works fine. Thx

    5 months ago

  • Created a topic, Fatal error when uploading a file, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Display videos in a channel - not a user", on the site WordPress Support Forums:
    yep

    5 months ago

  • Posted a reply to "Display videos in a channel - not a user", on the site WordPress Support Forums:
    here the shortcode: [Youtube_Channel_Gallery user="xxxxx" ratio="16x9" theme="light" maxitems="50" thumbwidth="100" thumbratio="4x3" thumbcolumns="3" title="1" thumbnail_alignment="left" cache_time="6" showinfo="1"]

    5 months ago

  • Posted a reply to "php warning Stat failed", on the site WordPress Support Forums:
    I get the exact same problem. I know it's not related to this plugin and…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Display videos in a channel - not a user", on the site WordPress Support Forums:
    With the sortcode it worked. Dont' know for a private channel...

    5 months ago

  • Posted a reply to "Possible 3.7 conflict?", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like the author doesn't bother.. :/

    9 months ago

  • Created a topic, thumbnail before player?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Possible 3.7 conflict?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also in the same situation I guess. The plugin doesn't seem to work on…

    9 months ago

  • Created a topic, Show video in HTML5 by default on desktop PC?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Display videos in a channel - not a user", on the site WordPress Support Forums:
    Acutally I solved this by taking the channel ID: youtube.com/channel/here-the-ID

    9 months ago

  • Posted a reply to "Display videos in a channel - not a user", on the site WordPress Support Forums:
    I'd like the answer to that too. thanks

    9 months ago

  • Posted a reply to "Double effect in a gallery post", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it is confirmed. Was coming from fancybox (theme) & lightbox plugin.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Double effect in a gallery post", on the site WordPress Support Forums:
    Wow ok sorry, It should come from my theme so. I'll investigate this. Thanks

    10 months ago

  • Created a topic, Double effect in a gallery post, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to add progress bar in file upload on submit form.", on the site WordPress Support Forums:
    Since 3.5.3 replacing jquery.form.js isn't necessary. Last version is now used.

    10 months ago

  • Created a topic, Check file size before uploading, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "CSS edit doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Can't put a link here. And I think it's more an issue from the plugin…

    10 months ago

  • Posted a reply to "making mediaelement.js responsive", on the site WordPress Support Forums:
    Here how it looks before the trick: http://img69.imageshack.us/img69/644/u6sr.png Here after: http://img850.imageshack.us/img850/1091/7oqz.png Looks like the bar…

    10 months ago

  • Created a topic, Why not as default?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Handles to remove script calls from the pages that do not need JWPlayer.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I think this should be added by default in the plugin. Also as the…

    10 months ago

  • Created a topic, CSS edit doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Redirect on login/registration doesn't work for 1.4.59", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed by switching to "social media" plugin :)

    10 months ago

  • Posted a reply to "Cannot send attached file of 10MB", on the site WordPress Support Forums:
    By trying to send using local file. I finally found out that my mail server…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Cannot send attached file of 10MB", on the site WordPress Support Forums:
    Actually got problem with a file of 96MB. The file is uploaded correctly and appears…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Cannot send attached file of 10MB", on the site WordPress Support Forums:
    Ok the problem was in my mail server configuration (postfix) I got this in syslog…

    10 months ago

  • Created a topic, Cannot send attached file of 10MB, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Redirect on login/registration doesn't work for 1.4.59", on the site WordPress Support Forums:
    I confirm. This doesn't work. Please vote "BROKEN" in the plugin details.

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to add progress bar in file upload on submit form.", on the site WordPress Support Forums:
    I confirm. This hack still works. Thanks a lot ! Don't forget to fix the…

    10 months ago

  • Created a topic, Multiple "file upload" with + sign, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, 2 WP Installation, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Polylang only works on the first page first visit", on the site WordPress Support Forums:
    Only in private, do you have email? [No bumping, thank you.]

    1 year ago

  • Created a topic, Polylang only works on the first page first visit, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Very great plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Flickr API] link to image doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SEO Facebook Comment] deleted comments?", on the site WordPress Support Forums:
    I see all the coments posted on facebook using the "comments" plugin. That you use…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SEO Facebook Comment] deleted comments?", on the site WordPress Support Forums:
    https://developers.facebook.com/tools/comments

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SEO Facebook Comment] deleted comments?", on the site WordPress Support Forums:
    The comment must be first deleted in facebook.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SEO Facebook Comment] deleted comments?", on the site WordPress Support Forums:
    I asked to the author. The plugin doesn't delete the comments. So we have to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-PageNavi] Plugin conflict with SEO Ultimate", on the site WordPress Support Forums:
    Found the problem :) In "Miscellaneous" of SEO plugin. Uncheck "Redirect requests for nonexistent pagination."…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-PageNavi] Plugin conflict with SEO Ultimate, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] registration not fully translated", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] registration not fully translated", on the site WordPress Support Forums:
    Sent via e-mail. thx

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: SEO Facebook Comment] deleted comments?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Facebook Connect] registration not fully translated, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] HTML in Fan Box Widget title?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. May I have a technical answer? Why it is not supported?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] HTML in Fan Box Widget title?", on the site WordPress Support Forums:
    Nobody? Otto?

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Facebook Connect] HTML in Fan Box Widget title?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] "An error occured. Try again later"", on the site WordPress Support Forums:
    I don't really know what I did. By changing the name of the app, I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] CSS Body can't be changed?", on the site WordPress Support Forums:
    try with .fb_iframe_widget use firebug with firefox it helps a lot :)

    2 years ago