WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

themovieman

Profile picture of themovieman
  • Member Since: June 20th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "3.9 Update - How to Add Padding and Border to Images Now?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry esmi, how does that plugin apply?

    5 months ago

  • Posted a reply to "When copying from Word, underline not shown", on the site WordPress Support Forums:
    I use underlining to highlight words, so I'll still be using it. I've had my…

    5 months ago

  • Created a topic, When copying from Word, underline not shown, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "WP 3.9 beta 2: Image features (not a bug)", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, that is interesting about the bug. Did you post a message to the developer?

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 Update - How to Add Padding and Border to Images Now?", on the site WordPress Support Forums:
    ^ I tried that one myself and it appears to work so far...

    5 months ago

  • Posted a reply to "Add Border to Image", on the site WordPress Support Forums:
    Urgh.... I used the padding heavily. I have some posts with 15 pictures on them…

    5 months ago

  • Created a topic, Nicely done, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Add Border to Image", on the site WordPress Support Forums:
    Not perfect, but works, there's a plug-in that allows you to adjust an image's margin…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 Update - How to Add Padding and Border to Images Now?", on the site WordPress Support Forums:
    I was told that the image properties will be returning in the form of a…

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to revert to an earlier version of WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    Not a bad idea, actually.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Add Border to Image", on the site WordPress Support Forums:
    Agreed. That and the width and height boxes. Right now it's only available for those…

    5 months ago

  • Created a topic, Custom Size for Images Hosted Outside of WP, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 Update - How to Add Padding and Border to Images Now?", on the site WordPress Support Forums:
    What I'd like to know is how was it removed in between 3.8 and 3.9…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Border function on pictures removed in latest version", on the site WordPress Support Forums:
    AFAIK, the only thing you can do until it's fixed (I think they know about…

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to revert to an earlier version of WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    If I may (for reference), I believe this is what adairk is talking about: http://i.imgur.com/LcGINeH.jpg

    5 months ago

  • Created a topic, Issue When Resizing Image No Longer Shows Pixel Change, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 Update - How to Add Padding and Border to Images Now?", on the site WordPress Support Forums:
    Apologies for bumping this (can no longer edit my post), but another issue that might…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 Update - How to Add Padding and Border to Images Now?", on the site WordPress Support Forums:
    Also, just read this: A smoother media editing experience and Edit images easily With quicker…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 Update - How to Add Padding and Border to Images Now?", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, to expand, and why this is a hassle, I have templates in which I…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.9 Update - How to Add Padding and Border to Images Now?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, obviously there are workarounds, but I want the other one back. Why in the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "wp-includes/simplepie Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but have no idea what to do. I tried copying those values as posted,…

    11 months ago

  • Created a topic, wp-includes/simplepie Fatal Error, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Toolbar when adding/editing post in Fullscreen Mode", on the site WordPress Support Forums:
    Not that I know of. It'd be nice to have that option as I like…

    3 years ago

  • Created a topic, Toolbar when adding/editing post in Fullscreen Mode, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "trouble updrading version..", on the site WordPress Support Forums:
    Apparently you didn't back it up before upgrading? If so, you could try and contacting…

    4 years ago

  • Posted a reply to "RSS Feeds", on the site WordPress Support Forums:
    Can't tell as it's asking me for a password.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, All pages Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Doing a Google search, someone else had the same problem and it seems to be…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Clicked "Publish", but I cannot find it online?!?", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, ok. I don't believe so. On my WP site I can just refresh and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Clicked "Publish", but I cannot find it online?!?", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like you got it working. I assume you just needed to delete the original…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Category Menu returns 404", on the site WordPress Support Forums:
    I think I had the same kind of problem. Go to the following page and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "URL change", on the site WordPress Support Forums:
    Although I have a WordPress site myself and am able to work my way through…

    4 years ago

  • Posted a reply to "URL change", on the site WordPress Support Forums:
    Not entirely sure, but maybe editing your .htaccess file? Before trying what I say below,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, All pages Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, the fix on this site (http://dre.im/if-pages-return-a-404-after-wordpress-3-1-upgrade/) did resolve the problem. Specifically - Pages Returning…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, All pages Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    ^ I agree. I posted my issue and I get 404 errors for category and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "404 Error for Category and Tag Links", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for bumping this (I would've edited my original post if I could), but I…

    4 years ago

  • Created a topic, 404 Error for Category and Tag Links, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Replied to an idea, Categorize plugins

    4 years ago

  • Posted a reply to "Why is my homepage redirecting to another page?", on the site WordPress Support Forums:
    Could be the same issue I was having. Do you have the Redirection plug-in installed?…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Publishing a Page redirects home page to newly created page", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thanks to another user around here, they discovered it's an issue with the redirection…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Publishing a Page redirects home page to newly created page", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know how good your hosting company's support is or how adept you are…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Just Updated to 3.0 - home page won't come up - seems to be redirected", on the site WordPress Support Forums:
    What my hosting company support did was disabled the redirect via wp_redirection_items in the database,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Just Updated to 3.0 - home page won't come up - seems to be redirected", on the site WordPress Support Forums:
    I've experienced -- as well as others -- the same type of thing... http://wordpress.org/support/topic/413483?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Static page is not working. HELP!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Just an FYI, for those who got this bug and don't have a back-up, I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Publishing a Page redirects home page to newly created page", on the site WordPress Support Forums:
    One thing: I have another blog that uses the same theme and when I published…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Publishing a Page redirects home page to newly created page", on the site WordPress Support Forums:
    Dang, ok. I had contacted my hosting company so they should have it resolved soon,…

    4 years ago

  • Created a topic, Publishing a Page redirects home page to newly created page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago