WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

thelanj

Profile picture of thelanj
  • Member Since: August 31st, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, Widget option for social / form, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Open in new window, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Stops working after a few days, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Plugin cant be activated (20.000+ posts on site)", on the site WordPress Support Forums:
    +1 for this - client has a huge site with lots of posts - plugin…

    5 months ago

  • Created a topic, Manually Set Thumbnail, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Upgrade script stuck", on the site WordPress Support Forums:
    same problem on osx mountain lion in both chrome and mozilla firefox.

    1 year ago

  • Posted a reply to "wp_query returning duplicates", on the site WordPress Support Forums:
    despite my issue being plugin related, i can say it was just WP_QUERY causing the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "wp_query returning duplicates", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks everyone. Upon further research I found a thread on the wishlist member forums…

    2 years ago

  • Created a topic, wp_query returning duplicates, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Nivo Slider for WordPress] Hide plugin access to users", on the site WordPress Support Forums:
    Having the same problem, found any solutions?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemap for Images] Generates blank response in WP 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Having the exact same problem. Blank XML file.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-Chargify] Wp-Chargify Catchable fatal error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks blocking 1ShoppingCart's cmd.php?", on the site WordPress Support Forums:
    i'm having the exact same problem. did you ever find a solution?

    4 years ago