WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

the.green.timtam

Profile picture of the.green.timtam
  • Member Since: April 11th, 2012
  • Posted a reply to "No "Create Audio Playlist" button.", on the site WordPress Support Forums:
    Turns out you actually need some uploaded audio files for it to appear *facepalm*

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to revert to an earlier version of WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    But the issue is a plugin isn't working. Instead we have core functionality. My understanding…

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to revert to an earlier version of WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm confused about what we're looking for in deactivating plugins... What this is a case…

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to revert to an earlier version of WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like you were using a plugin to modify the editor that has compatibility issues…

    4 months ago

  • Created a topic, No "Create Audio Playlist" button., on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Replied to an idea, oEmbed Support in Insert From URL

    8 months ago

  • Posted a reply to "Allowing Contributors to Upload and Insert Files to Their Posts", on the site WordPress Support Forums:
    I found the culprit - a piece of code in my functions.php stopping Contributors from…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Allowing Contributors to Upload and Insert Files to Their Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Changed to Twenty Twelve and had no problems. It's a problem with my theme. Let…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Allowing Contributors to Upload and Insert Files to Their Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Also tried the following code to no avail: if ( current_user_can('contributor') && !current_user_can('upload_files') ) add_action('admin_init',…

    11 months ago

  • Created a topic, Allowing Contributors to Upload and Insert Files to Their Posts, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Contributors Inserting Media to a Post", on the site WordPress Support Forums:
    And yes they can upload.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Contributors Inserting Media to a Post", on the site WordPress Support Forums:
    You are correct! They see their media in the media library. Clicking "Insert into Post"…

    1 year ago

  • Created a topic, Contributors Inserting Media to a Post, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Contributors Inserting Media, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Decimals not Working in Number Fields", on the site WordPress Support Forums:
    It should be fine, and won't affect updates. The issue will be fixed in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Warning: Cannot modify header information" when logging in or out", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Krishna! That Codex post was just what I was looking for!

    1 year ago

  • Created a topic, "Warning: Cannot modify header information" when logging in or out, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Decimals not Working in Number Fields, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Changing order for Users", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, however that wasn't quite what I meant. All that seemed to do was change…

    1 year ago

  • Created a topic, Changing order for Users, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Displaying Custom Taxonomy Archive in Ascending Order", on the site WordPress Support Forums:
    I got it! <?php $term = get_term_by( 'slug', get_query_var( 'term' ), get_query_var( 'taxonomy' ) );…

    1 year ago

  • Created a topic, Displaying Custom Taxonomy Archive in Ascending Order, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Up on Default Fields After Change to mu-plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I reinstalled and it seemed to work!

    2 years ago

  • Created a topic, Double Up on Default Fields After Change to mu-plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Comment Box Appearing in Carousel", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I shall await eagerly.

    2 years ago

  • Created a topic, Comment Box Appearing in Carousel, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Removing Profile Options from Subscribers and Contributors, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "IO Error", on the site WordPress Support Forums:
    It just seemed to fix itself.

    2 years ago

  • Posted a reply to "IO Error", on the site WordPress Support Forums:
    At the school now and not getting an error on a different computer. I'm using…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Message Not Going Away", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin still hung around on the server, despite being deleted in the WordPress backend.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No Admin Bar", on the site WordPress Support Forums:
    It all works now. I went into Network Admin>Settings>Domain Mapping and unticked Remote Login and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No Admin Bar", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: It seems that when I go into the mapped domain it doesn't consider me…

    2 years ago

  • Created a topic, No Admin Bar, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite Message Not Going Away, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "IO Error", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I can't remember the error and won't have access to a school computer until…

    2 years ago

  • Created a topic, IO Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Taxonomy Archive Not Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much. I changed the taxonomy name and slug to "crew-roles" and everything…

    2 years ago

  • Created a topic, Taxonomy Archive Not Displaying, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Pagination to WP_Query loop", on the site WordPress Support Forums:
    It was actually much easier than I thought: For anyone else with the same problem,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to - Edit content on existing pages", on the site WordPress Support Forums:
    Can we have a link to your website? In the pages editor, click the Visual…

    2 years ago

  • Posted a reply to "I want to stop people registering on my site", on the site WordPress Support Forums:
    Go to Settings>General then untick the "Anyone can register on my site" button. They can't…

    2 years ago

  • Created a topic, Pagination to WP_Query loop, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "A Loop with Specific Category and Taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    Sorted - I found a solution online. <?php $args = array( 'post_type' => 'photo-albums', 'posts_per_page'…

    2 years ago

  • Created a topic, A Loop with Specific Category and Taxonomy, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Add clickable link to logo in sidebar?", on the site WordPress Support Forums:
    Actually remove everything from there: all of this can go: #Logo a { width:160px; height:160px;…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Add clickable link to logo in sidebar?", on the site WordPress Support Forums:
    Try removing the following from css/typography.css, under #logo: background:#666;

    2 years ago

  • Posted a reply to "Edit Title of Featured Image", on the site WordPress Support Forums:
    DONE! This is the code that I used: <?php if (has_post_thumbnail( $post->ID ) ): ?>…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Add clickable link to logo in sidebar?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, when I said: <?php bloginfo('url'); ?> That is exactly what I meant. It's a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Add clickable link to logo in sidebar?", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh, I see! I'm not too sure how to do this without looking at your…

    2 years ago

  • Created a topic, Edit Title of Featured Image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago