WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

thedavidpearson

Profile picture of thedavidpearson
  • Member Since: April 4th, 2012
  • Created a topic, Thumbnails not resizing/Columns not changing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Header Not Changing", on the site WordPress Support Forums:
    I had done that. I think my if then statement was backwards. So it was…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Options not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I did. I accidentally submitted it through my work account rather than my personal one.…

    1 year ago

  • Created a topic, Header Not Changing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] IE 8 Thumbnail Issues", on the site WordPress Support Forums:
    It worked. All I needed to do was add width:auto after ever instance of max-width:100%…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] IE 8 Thumbnail Issues", on the site WordPress Support Forums:
    Where would we put that CSS? In the plugin editor or the theme editor?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Gravity Forms + Custom Post Types] Rounding", on the site WordPress Support Forums:
    By select "0" I mean select rounding to equal 0 decimals

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Gravity Forms + Custom Post Types] Rounding, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] IE 8 Thumbnail Issues, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Back Up Restore Links", on the site WordPress Support Forums:
    It was a little bit more complicated. I needed to change the permalinks after modifying…

    2 years ago

  • Created a topic, Back Up Restore Links, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Logo works on one site, but not on the other", on the site WordPress Support Forums:
    Where would I put that though? The CSS is copied directly from the deck site…

    2 years ago

  • Created a topic, Logo works on one site, but not on the other, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Adding WordPress to Subdomain without having it on the Primary Domain", on the site WordPress Support Forums:
    The DNS are pointing to GoDaddy, so that's probably the problem, but would changing the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Adding WordPress to Subdomain without having it on the Primary Domain", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I installed wordpress onto the subdomain now. I was able to do it the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Adding WordPress to Subdomain without having it on the Primary Domain", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I created the subdomain on the cpanel, but I don't see where I can…

    2 years ago

  • Created a topic, Adding WordPress to Subdomain without having it on the Primary Domain, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google Maps Store Locator for WordPress] White Search Text, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Lost Formating", on the site WordPress Support Forums:
    So, how would I go about fixing this? Reinstalling my theme?

    2 years ago

  • Created a topic, Lost Formating, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Kimili Flash Embed] Kilimi Killed my Site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Jazzy Forms] Rounding, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Moving WordPress.com to WordPress.com, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Manual Install of Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, so I've changed my Name Servers on my registar to the bluehost, I've changed…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Manual Install of Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, so if I transfer everything over to wordpress.org then it should fix it all?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Manual Install of Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    The "install themes" tab doesn't exist with this site. It does with me other site,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Manual Install of Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, it doesn't say anything of the sort.

    2 years ago

  • Created a topic, Manual Install of Theme not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago