WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

thedan1984

Profile picture of thedan1984

Bio/Description

Developer. Entrepreneur. SEO. I didn’t grow up with the Internet, the Internet grew up with me.

  • Posted a reply to "Error with Shipping", on the site WordPress Support Forums:
    I started getting a similar error sometime this week, error I'm getting is seen below…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Issues with Multi-page template layosut", on the site WordPress Support Forums:
    I found a premium theme that costs $10 on Themeforest which ended up working for…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Issues with Multi-page template layosut", on the site WordPress Support Forums:
    Has no one had this issue before? Is my question not complete enough?

    1 year ago

  • Created a topic, Issues with Multi-page template layosut, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Really nice plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I definitely think a WP Dashboard widget would be excellent. "Top 5 pages" or something…

    1 year ago

  • Created a topic, Really nice plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wrong twitter-card meta created", on the site WordPress Support Forums:
    I'm actually having a similar issue right now. I suspect it's using my username, instead…

    1 year ago

  • Created a topic, Great plugin for sharing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Simple & Powerful!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using CF7 with SSL", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like it's working now. Thanks for the recommendation. The reason I didn't think that…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using CF7 with SSL", on the site WordPress Support Forums:
    Red. Before applying the SSL certificate to the site, everything was working as expected.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using CF7 with SSL", on the site WordPress Support Forums:
    My log file doesn't seem to have anything in it relating to the contact form,…

    1 year ago

  • Created a topic, Using CF7 with SSL, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Very nice chat, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP3.5 add media working on Posts but not on pages", on the site WordPress Support Forums:
    I have found a working solution for my own situation. You might want to give…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP3.5 add media working on Posts but not on pages", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the exact same problem. I have tried different themes, disabling (and even…

    2 years ago