WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ThE_ED

Profile picture of ThE_ED
  • Member Since: February 27th, 2011
  • Posted a reply to "YouTube embedding adding ) to end", on the site WordPress Support Forums:
    Reply from Google Data API project member: "Apologies; the engineering team has a fix for…

    1 month ago

  • Posted a reply to "YouTube embedding adding ) to end", on the site WordPress Support Forums:
    As far as I can see this is a problem on Youtube's side. It happens…

    1 month ago

  • Posted a reply to "oEmbed stopped working for new posts", on the site WordPress Support Forums:
    Thus: resolved

    1 month ago

  • Posted a reply to "3.9 beta-1 youtube embed bug", on the site WordPress Support Forums:
    Indeed, this is a problem with youtube, though. Since yesterday they generate an additional bracket…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Security problem and hack", on the site WordPress Support Forums:
    Still something seems to have changed my wp-cache-config, thereby inserting an iframe.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Security problem and hack", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, it can seem like malware 'returns' when you serve an older cached page from…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Security problem and hack", on the site WordPress Support Forums:
    There seems to be some related security problem, indeed, though I haven't figured out where…

    5 months ago

  • Posted a reply to "oEmbed stopped working for new posts", on the site WordPress Support Forums:
    As always... assumption is... I think I got the answer to my problem: it *does*…

    6 months ago

  • Created a topic, oEmbed stopped working for new posts, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "get_option() error", on the site WordPress Support Forums:
    Your update works for me, Mitcho. Thanks!

    1 year ago

  • Created a topic, Custom feed element, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics for WordPress] cross domain tracking", on the site WordPress Support Forums:
    Had the exact same thing, as a quick fix, commenting out the line worked for…

    2 years ago