WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

thaking

Profile picture of thaking
  • Member Since: September 8th, 2006
  • Posted a reply to "photos page", on the site WordPress Support Forums:
    shocked no one uses a photo album with WP...

    4 years ago

  • Posted a reply to "photos page", on the site WordPress Support Forums:
    bumpity...anyone use a photo album plugin that they'd like to suggest?

    4 years ago

  • Created a topic, photos page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, modifying domain, want to keep blog, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "mod-rewrite error", on the site WordPress Support Forums:
    no one knows anything about mod-rewrites?

    6 years ago

  • Posted a reply to "mod-rewrite error", on the site WordPress Support Forums:
    here's my htaccess file: # BEGIN FGALLERY <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteRule ^/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?$ /wp-content/plugins/fgallery/fim_photos.php?$1=$2&$3=$4 [QSA,L]…

    6 years ago

  • Posted a reply to "mod-rewrite error", on the site WordPress Support Forums:
    ok, here's what i've found in the code for the gallery....hopefully someone can help figure…

    6 years ago

  • Posted a reply to "mod-rewrite error", on the site WordPress Support Forums:
    looking at the database, in the options table, there is an option for "page" and…

    6 years ago

  • Created a topic, mod-rewrite error, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "theme not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    it's fixed and i can't tell you why...like i said, i was using the Default…

    6 years ago

  • Posted a reply to "theme not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    doesn't appear to be cache...i use Firefox solely, so i tried going to IE and…

    6 years ago

  • Posted a reply to "theme not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    nope...directories were /themes/new_theme and /themes/subtitle i uploaded the files again thinking it may have been…

    6 years ago

  • Posted a reply to "another upgrade issue", on the site WordPress Support Forums:
    ok, i think the css wasn't loaded properly...i've loaded the site again and it appears…

    6 years ago

  • Posted a reply to "theme not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    nope, it was different...for testing this theme i called it new_theme and not subtitle...and the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "another upgrade issue", on the site WordPress Support Forums:
    i've repeated these steps (it completely changed my dashboard) and i am having issues with…

    6 years ago

  • Posted a reply to "theme not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    this is not a new theme..this is an old theme i've used for a long…

    6 years ago

  • Posted a reply to "theme not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    no matter which theme i select it says i'm using the subtitle theme...but i'm not...i…

    6 years ago

  • Posted a reply to "theme not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    on the main theme page (Presentation>Theme) it says: subtitle 1.0 by me subtitle theme All…

    6 years ago

  • Posted a reply to "theme not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    yes, it's there...here's what i did...i've used this theme for 2 years now...i just created…

    6 years ago

  • Posted a reply to "theme not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    note: i can edit the theme under Presentation>Theme Editor..the theme is there with all files…

    6 years ago

  • Created a topic, theme not showing up, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "static home page w/ other pages - examples?", on the site WordPress Support Forums:
    haha! being the female Simon Cowell of WordPress. i guess that explains your first response!…

    6 years ago

  • Posted a reply to "static home page w/ other pages - examples?", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the kind words...leo was mine, simon was the vet's cat, but a friend...sorry…

    6 years ago

  • Posted a reply to "static home page w/ other pages - examples?", on the site WordPress Support Forums:
    wow, thanks for being a d!ck...i did search, and if you look at my title…

    6 years ago

  • Created a topic, static home page w/ other pages - examples?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "another upgrade issue", on the site WordPress Support Forums:
    i deleted the template.php file and uploaded again...same issue...

    6 years ago

  • Posted a reply to "another upgrade issue", on the site WordPress Support Forums:
    you think i need to delete all files, or just the file in question (template.php)?

    6 years ago

  • Created a topic, another upgrade issue, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, upgrade - issues with Blogroll > Categories, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Problem in Firefox & Safari... works fine in IE", on the site WordPress Support Forums:
    maybe try fixing you css errors first and see if that fixes it.... http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css21&warning=0&uri=http%3A%2F%2Fwww.thadoghouse.com%2F2007%2F11%2F11%2Fdr_donda_west_kanyes_mother_dies%2F%23comments

    7 years ago

  • Posted a reply to "My navigation coding messes up in firefox.", on the site WordPress Support Forums:
    might be due to incorrect CSS coding: http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css21&warning=0&uri=http%3A%2F%2Fstaticabuse.net%2F

    7 years ago

  • Posted a reply to "Comment order.", on the site WordPress Support Forums:
    you bumped after only waiting 25 mins? well, i did a quick search of the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Links not working", on the site WordPress Support Forums:
    that's because on your homepage you have the links as http:/// and there is nothing…

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.3.1 categories assistance with theme", on the site WordPress Support Forums:
    got it...added this parameter to the string: &title_li= thanks!

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.3.1 categories assistance with theme", on the site WordPress Support Forums:
    ok, i think i have that working...now a minor tweak is necessary... i have sections…

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.3.1 categories assistance with theme", on the site WordPress Support Forums:
    when i go to my admin and add a category it gets put into the…

    7 years ago

  • Created a topic, 2.3.1 categories assistance with theme, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "upgraded - issues with "Write Post"", on the site WordPress Support Forums:
    ok....wow, that was simple...i can't believe it was my cache..thanks, that fixed it..

    7 years ago

  • Created a topic, upgraded - issues with "Write Post", on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "upgraded - table missing", on the site WordPress Support Forums:
    ok, so my plugin no longer works with 2.3 (according to what you've linked to)…

    7 years ago

  • Posted a reply to "upgraded - table missing", on the site WordPress Support Forums:
    i think i have it...looked at the backup and found the table in question and…

    7 years ago

  • Created a topic, upgraded - table missing, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "files to download", on the site WordPress Support Forums:
    ok, to simplify things, how do i upload files to be downloaded? do the files…

    7 years ago

  • Created a topic, files to download, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Problem with text in Internet Explorer", on the site WordPress Support Forums:
    whew! take a look at these errors... http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fblog.valuebookshop.com%2F

    8 years ago

  • Posted a reply to "MSIE problems...", on the site WordPress Support Forums:
    you have some errors, but none of which would prevent IE from working properly: http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.singtheshockwave.net%2F

    8 years ago

  • Posted a reply to "I'm having lots of formatting problems in Firefox 1.5.0.7 with WordPress 2.0.4", on the site WordPress Support Forums:
    i wanted to help, but your site is down...

    8 years ago

  • Posted a reply to "Can I use WordPress to maintain my website?", on the site WordPress Support Forums:
    you can have countless number of themes...however some themes don't work well with some plugins...and…

    8 years ago

  • Posted a reply to "making header picture link back to main page", on the site WordPress Support Forums:
    http://codex.wordpress.org/Designing_Headers#Making_the_Whole_Header_Clickable

    8 years ago

  • Posted a reply to "Firefox to Blame: Backslashes in Comments", on the site WordPress Support Forums:
    i don't think that's a firefox issue but rather a php issue...

    8 years ago