WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

textweaver

Profile picture of textweaver
  • Member Since: September 14th, 2012
  • Posted a reply to "Zip file not opening properly in Firefox for mac", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ross, Thanks so much for your extremely helpful replies!!! I tried this and the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not showing after upgrade to WordPress 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry it took me so long to respond. Thanks so much for your courteous…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not showing after upgrade to WordPress 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Is anyone else experiencing this problem? I have now updated my local testing server to…

    3 months ago

  • Created a topic, Zip file not opening properly in Firefox for mac, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Thumbnails not showing after upgrade to WordPress 3.9, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Links to Category pages not working after WordPress update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Maeve, I managed to resolve this by searching through older threads. All I needed…

    3 months ago

  • Created a topic, Links to Category pages not working after WordPress update, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Great Plugin. Thanks for your hard work, Dev Team!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Experienced user says, "All is good with NextGen 2.0.40"", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I would like to confirm what Mr. McCormick is saying. I too, resisted upgrading…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Plugin does not work since upgrade to 1.6.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chris, My mails are bouncing back from your support@ address but I wanted to…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Plugin does not work since upgrade to 1.6.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chris, Thanks for your response. I have opened a support ticket on your site.…

    5 months ago

  • Created a topic, Plugin does not work since upgrade to 1.6.0, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Great tool, wonderful support, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Wonderful Support, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Plugin not integrating with NextGEN Download Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, It would be great if future versions of your PayPal plugin would integrate…

    11 months ago

  • Created a topic, Plugin not integrating with NextGEN Download Gallery, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Short code not working since NextGEN Gallery 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks kindly for your great support! I will definitely advise the WP Simple PayPal Shopping…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Short code not working since NextGEN Gallery 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi once again. I just deactivated all the plugins in my site to check whether…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Short code not working since NextGEN Gallery 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks so much for your help. I just updated to NextGEN Gallery 2.0.17 but…

    11 months ago

  • Created a topic, Short code not working since NextGEN Gallery 2.0, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Wonderful, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Simple to use - prompt support, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unexpected Output", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again... this problem was resolved when I installed the latest version (1.2.0) Thanks again…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unexpected Output", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked the child theme I am using with the "Theme Check" plugin and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unexpected Output", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, ...and thanks again for a great plugin. I just wanted to add that…

    1 year ago

  • Created a topic, Unexpected Output, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Child theme not working in Explorer", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for your input, Andrew. I will try to correct the errors…

    2 years ago

  • Created a topic, Child theme not working in Explorer, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header Custom Images with domain mapping", on the site WordPress Support Forums:

    2 years ago