WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

teknofilo

Profile picture of teknofilo
  • Member Since: December 24th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Plugin breaks 'title' sections in HTML tags, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Plugin breaks tags from Nrelate plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Specific matches, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Twitter message format revers to a previous one very often", on the site WordPress Support Forums:
    3.1.0 [Single Accounts Edition]

    8 months ago

  • Posted a reply to "Twitter message format revers to a previous one very often", on the site WordPress Support Forums:
    From what I see, it looks like every time a Tweet is sent, even by…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Twitter message format revers to a previous one very often", on the site WordPress Support Forums:
    My problem is that I change the general settings page, but those changes are somehow…

    8 months ago

  • Created a topic, Twitter message format revers to a previous one very often, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, WP Cron jobs not being executed, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Legend showing in a wrong way and 2 requests", on the site WordPress Support Forums:
    Ouch! Too bad... legend does not look so good :-(

    10 months ago

  • Posted a reply to "Legend showing in a wrong way and 2 requests", on the site WordPress Support Forums:
    Hi randyjensen I am using Twenty Ten theme. A horizontal chart will be very much…

    10 months ago

  • Created a topic, Legend showing in a wrong way and 2 requests, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, This plugin breaks captions in Jetpack tiled galleries, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Tiled gallery shows the same legend for all pictures", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I finally found out where the problem comes from. The problem was caused by…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Tiled gallery shows the same legend for all pictures", on the site WordPress Support Forums:
    Ricard, it happens in all entries. Another example: http://www.teknofilo.com/analisis-tagus-lux/ Search for 'cuya fuente por defecto…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Tiled gallery shows the same legend for all pictures", on the site WordPress Support Forums:
    Richard, done. Problem persists. If you want, we can chat through GTalk to make it…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Tiled gallery shows the same legend for all pictures", on the site WordPress Support Forums:
    The shortcode is [gallery type="rectangular" ids="11839,11803"] Both images show the same caption (Rendimiento Surface RT),…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Tiled gallery shows the same legend for all pictures", on the site WordPress Support Forums:
    I thought this was affecting new posts only, but now I see that all my…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Tiled gallery shows the same legend for all pictures", on the site WordPress Support Forums:
    For example, if you search for 'Por suerte dos de los benchmarks que utilizamos' at…

    12 months ago

  • Created a topic, Tiled gallery shows the same legend for all pictures, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Does not show menu arrow", on the site WordPress Support Forums:
    I don't get the arrows either when I use wp_nav... can you fix that?

    1 year ago

  • Posted a reply to "gallery placeholder in visual editor disappeared after upgrading to 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    I've solved it by clearing the browser cache. In firefox: Tools > Options > Content…

    1 year ago

  • Posted a reply to "gallery placeholder in visual editor disappeared after upgrading to 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    I also have this problem with galleries after upgrading to 3.6. Pictures alone are shown…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Google News does not fetch any image", on the site WordPress Support Forums:
    No support?

    1 year ago

  • Created a topic, Google News does not fetch any image, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Notifications not loading in either IE or Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Surprisingly it started working again a couple of days ago. Thanks anyway for your offer.

    1 year ago

  • Created a topic, Notifications not loading in either IE or Firefox, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Notifications not loading", on the site WordPress Support Forums:
    These are WordPress notifications: http://jetpackme.files.wordpress.com/2012/10/jetpacknotes-trim-2x.png

    1 year ago

  • Created a topic, Notifications not loading, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Ads in home page above 1st post, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Blank areas all over the place when accessed from Android, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Two requests", on the site WordPress Support Forums:
    For the 1st part, if you can provide some sample code, that could help. For…

    1 year ago

  • Created a topic, Two requests, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Web page titles duplicated", on the site WordPress Support Forums:
    I have fixed this by editing header.php. Replace: <title><?php /* * Print the <title> tag…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Web page titles duplicated", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone help?

    2 years ago

  • Created a topic, Web page titles duplicated, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Twenty Ten 1.5 not showing header and right sidebar in IE9", on the site WordPress Support Forums:
    No, I've not made any changes.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Twenty Ten 1.5 not showing header and right sidebar in IE9", on the site WordPress Support Forums:
    I've disabled all plugins and re-enabled them one-by-one and now it looks fine... very strange,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Twenty Ten 1.5 not showing header and right sidebar in IE9", on the site WordPress Support Forums:
    How do I fix that? I don't know how that happened...

    2 years ago

  • Posted a reply to "Twenty Ten 1.5 not showing header and right sidebar in IE9", on the site WordPress Support Forums:
    I've checked this issue in at least 2 computers with: Internet Explorer 9 Version: 9.0.8112.16421…

    2 years ago

  • Created a topic, Twenty Ten 1.5 not showing header and right sidebar in IE9, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago