WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

techfundz

Profile picture of techfundz
  • Member Since: January 15th, 2012
  • Posted a reply to "Events Page CONTENTS: description still missing", on the site WordPress Support Forums:
    I've done that but it doesn't make any difference.

    2 days ago

  • Posted a reply to "Events Page CONTENTS: description still missing", on the site WordPress Support Forums:
    My site is in development. Can I email screenshots or pm you dashboard access? My…

    2 days ago

  • Created a topic, Events Page CONTENTS: description still missing, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Created a topic, Decent Search Categories Box for body, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Style missing", on the site WordPress Support Forums:
    I am using the plugin although I haven't centred it yet. I'll try css, when…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Style missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! The timer is looking great. I have just one query. How can I align…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Style missing", on the site WordPress Support Forums:
    I re-uploaded the plugin directly from your WordPress plugin page. I tested the plugin widget…

    5 months ago

  • Created a topic, Style missing, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Resizing problem, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Mine's too small, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Member page creation and editing, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Help! Maintenance Plugin Locks me out of Dashboard, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Create posts from mysql database, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Preview Page not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I have the same problem. I have done all of esmi's suggestions. Deactivated plug-ins.…

    3 years ago